| Georgiana12r5i a întrebat:

sunt in clasa a VIII-a in curand voi trece in clasa a IX-a si am auzit de acest examen Cambrige. Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic explicit despre el.Am nevoie de ajutor pentru a afla cateva lucruri despre acest examen. Am observat ca sunt mai multe categorii in cadrul examenului Cambrige nu prea inteleg ce inseamna fiecare. Si unde se sustin de obicei aceste examene? Va multumesc anticipat!
Funda.

Răspuns Câştigător
| AnonimFaraPereche a răspuns:

Examenul Cambrige se dă in clasa a 10 a sau 11 a si reprezinta un examen la limba engleza dat cu profesori care au limba materna engleza. Se plateste in jur de 500 lei dupa cate stiu eu si este destul de greu.

4 răspunsuri:
| Sabina413 a răspuns:

Cambridge e un examen care se poate da oricand, nu conteaza in ce clasa esti.El te poate ajuta sa-ti echivalezi un examen de bilingv sau bac(la engleza). Depinde ce punctaj iei, sunt mai multe nivele pe care ti le poate oferi.Si da se plateste 500 de lei.De exemplu, cunosc pe cineva care a dat cambridge-ul anul trecut si a obtinut C2, adica examenul de bac la engleza e ca si luat pentru el (acest examen are o valabilitate de 2 ani din cate stiu eu)

| Denyyyy1234 a răspuns:

Daca esti din București, poti merge la școala Lexis care te pregătește special pentru examenul Cambridge! Examenul este extrem de greu dar vei primi o diploma recunoscuta internațional si in plus nu vei mai da bacalaureat la limba engleza

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Serios, toti cei care au comentat aici au fost in necunostinta de cauza, chiar si celui care i-ai dat funda. Examenul costa 630 lei Advanced (adica C1) sau 620 lei First (adica B2). Diploma poate fi folosita toata viata (nu are o valabilitate de 2 ani cum abereaza unii) si il poti da oricand vrei, chiar si la 10 ani sau la 100 de ani (nu doar in clasa 10a sau a11a, cum abereaza altii). Trebuie doar sa te simti pregatita ca poti sa il si iei, intrucat nu este foarte usor, dar nici super greu. Si stiu astea deoarece l-am dat chiar acum o saptamana.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Daca ai intrebari legate de acest examen, poti sa mi le adresezi si-ti raspund cu placere.