| catalinaaq a întrebat:

Buna. Sunt in clasa a X a, la profilul protectia mediului. Am dorit acum intre semestre sa ma transfer la alt liceu, profilul ghid turistic religios. A intervenit o problema insa. Cererile de transfer au fost semnate de domnul director de la seminarul teologic, insa cei de la liceul de unde vreau sa plec refuza sa-mi semneze cererile pe motiv ca vineri a fost ultimul consiliu administrativ si pana la urmatorul voi fi in continuare eleva lor. Ca idee, am terminat semestrul cu 8, 40. Vreun sfat? Știți daca-mi pot impiedica transferul cumva cei de la liceul de unde vreau sa plec? Mulțumesc!

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Este nevoie de acceptul conducerii liceului unde ești acum.

Răspuns utilizator avertizat
| catalinaaq explică (pentru sadrian46):

Si ei se pot opune la nesfarsit? Nu sunt obligați sa il accepte?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru catalinaaq):

Nu sunt obligați și nu pot fi obligați.
Dacă s-ar lua după dorințele elevilor, s-ar dezorganiza liceul, toți se mută unde vor, când și cum vor. Asta nu se poate accepta.

| catalinaaq explică (pentru sadrian46):

Mda! Eu am vrut ca transferul sa fie intersemestrial, dar cum nu am mai avut acea vacanta s-a îngreunat situatia, nicidecum in timpul semestrului, cum am ajuns acum. Joi se va tine consiliu administrativ si voi vedea atunci cum decurg lucrurile

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru catalinaaq):

Faptul că s-a ajuns în timpul semestrului va fi un motiv să respingă cererea. Motivul este că responsabilitatea notelor tale din acest semestru s-ar împărți între profesorii celor două licee și aceasta nu vor nici unii nici alții.