| anon222222 a întrebat:

Buna, sunt studenta in anul 1, semestrul 1, am o materie, etica, pe care o facem online curs si seminar unul dupa altul, la prof i-am explicat la inceputul semestrului ca nu reusesc sa ma conectez ca imi face telefonul figuri, dar am reusit sa ma conectez de vreo 6 ori, deci as avea in jur de 6 prezente, pana la sfarsitul semestrului as reusi sa-mi fac 8-9 prezente, minimul e de 10. Toate temele le-am facut si trimis la timp, inclusiv tema de examen pe care am si prezentat-o, dar ma stresez ca nu o sa ma treaca sau bage in examen pentru 2 absente. Ce se poate intampla? Repet anul? Repet semestrul? +Sunt si la buget si bursa, pot sa le pierd pe ambele din cauza asta?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cel mai rau caz te duci in restanta si dai examenul.

| anon222222 explică (pentru anonim_4396):

Si crezi ca imi pot pastra si bursa? am bursa destul de mare si nu as vrea sa o pierd din cauza unor dificultati tehnice la o singura materie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anon222222):

Daca iei restanta cu nota mare, da.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Discuți cu el și vezi cum poți recupera 1-2 absențe.

| carevaescu a răspuns:

Cel mai bine discuti cu dansul. Acum profii au o oarecare suveranitate la cum isi gestionează cursurile, asa ca doar el iti poate spune regulile sale.

Acum, puteai rezolva problema inca din timp. Dpdv etic, e greu de argumentat ca ti-a pasat si te-ai străduit de nu ai mai putut. Încearcă sa nu iti agasezi proful cu scuze din astea laughing

Si probabil nu ai de ce sa-ti pese. Dar e bine sa iti planifici din timp. Pana la urmă tu te ai dus nesilită de nimeni la acea facultate. Joaca-le jocul sa obtii ceea ce vrei.

Multă bafta. Sunt sanse sa faca o excepție pentru tine daca esti un student bunwinking

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Conectează-te de pe laptop, tabletă, alt telefon, repară telefonul. Posibilități există, problema e să vrei.