| Anonimafarahaz2 a întrebat:

Buna! Tocmai s-au afisat rezultatele provizorii de admitere si sunt pe locul 29 de asteptare, urmand ca rezultatele finale sa se afiseze pe 28 iulie. Credeti ca am sanse sa intru? In medie cate locuri se elibereaza dupa o prima faza de admitere? Mentionez ca este vorba despre o universitate privata din Bucuresti; multumesc pentru eventualele raspunsuri. Seara faina!

13 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca ai sanse destul de mari. De obicei se elibereaza intre 20 si chiar 50 de locuri.Depinde si de facultate, oras etc.

Succes.

| Anonimafarahaz2 explică (pentru dullcat):

Multumesc! Este vorba despre Facultatea de Drept Titu Maiorescu Bucuresti

| Simpatic a răspuns (pentru Anonimafarahaz2):

Ai ales bine de tot, facultatile de drept din Ro sunt facultatile din care 90% ies someri, foarte putini ajungand in sistem.
Dar iti joci sansa, cine stie!

| Anonimafarahaz2 explică (pentru Simpatic):

Haide maaa am ochii umflati de la plans ca mai sunt 29 de locuri in fata mea si tu ma demoralizezi de tot

O sa intri.

| Anonimafarahaz2 explică (pentru Simpatic):

....multumesc! laughing))

Cu placere!

Nu te mai stresa, sunt locuri pentru toata lumeawinking happy

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate nu ai nici o sansa, fiind pe locul 29 in asteptare.
Sanse are primul si poate al doilea, dar in nici un caz nu sunt 30 care sa renunte la facultate, in favoarea ta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimafarahaz2):

Hai, minte-te frumos casa ai deceptia vietii, cand vei vedea realitatea.

| Anonimafarahaz2 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc, ma ajutați foarte mult!

In viata sunt situatii cand nu poti s afii ajutata, asta depindea numai de tine si cat ai invatat.
ca sa ajungi in coada de asteptare numarul 29 este doar din vina ta, nu a altuia.
Trebuie doar sa fii realista ca nu vei putea la un asemenea liceu, ca asta ar insemna ca o clasa intreaga de 30 de persoane sa renunte si sa plece, ca tu sa ai loc.
Ce-i atat de greu si dificil sa intelegi acest lucru?

| Anonimafarahaz2 explică (pentru Violleta2022):

Aveti dreptate, dar ati putea sa fiti putin mai empatica. O seara buna!

Sa-mi fie cu iertare, dar emaptia mea nu te ajuta pe tine cu nimic, de acea prefer sa-ti spun adevarul in fata, ca sa nu-ti mai faci vise inutile, ci sa te trezesti la realitate si sa te inscrii acolo unde au mai ramas locuri, acum, cat mai ai inca o ultima sansa.