Imi cer scuze pentru greselile gramaticale a fost o zi istovitoare si-i si tarziu si deci)
Sincer sa fiu nu stiu exact ce reprezinta acest domeniu adica ce obiecte se studiaza acolo mai exact si ce anume poti iesi meserie?
Facultatile din cadrul Academiei de Stiinte Economice sunt:
Administrarea Afacerilor
Administratie si Management Public
Cibernetica, Statistica si Informatica Economica
Contabilitate si Informatica de Gestiune
Comert
Economie
Economie Agroalimentara si a Mediului
Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori
Management
Marketing
Relatii Economice Internationale
Ok am inteles dar ca obiect care este cel de la baza nu cumva Matematica? ...de exemplu par interesante managementul marketingul si comertul aici ce obiect intra pe primul plan?
Uite disciplinele din anul I, semestrul I:Marketing, Psihologie socială, Informatică, Matematică, Microeconomie, Introducere in metodologia cercetării, Educatie fizică si sport, Limba engleza. Vezi planul de invatamant pentru cei trei ani pe site.
Felicitari! Ai exclus fix ce se cere pe piata muncii. Adica programator/medic/avocat.
Esti tare!
Crezi ca mai are cineva nevoie de economisti, socilogi, psihologi si balarii din astea? Fi serioasa!
Cu Ase-ul cand o sa te duci la un interviu, o sa te intrebe daca ai mai lucrat pe contabilitate. A...nu? Pai avem pentru tine un post de casiera pe 700 de Lei, la fel ce oferim si celor fara BAC.
Vrei un raspuns sincer? Pleaca afara din tara! Facultatea o faci degeaba aici.
Danutzz cu finante banci si sport nu ajungi nicaieri Lonewulf nu am exclus ca am vrut am exclus pentru ca nu ma pricep si nu merg la o facultate ca sa raman cu restante daca stiu ca nu ma descurc nu ma duc vreau sa merg undeva unde ma pricep intelegi si da am auzit si eu ca ASE-ul este cam degeaba dar la fel este si Avocatura ca sa fac o dreptul trebuie sa am o familie bogatasa sa-mi faca pe urma birou propriu si pe langa ca nu mi-as permite tot nu ar fi bine ca-ti trebuie 2-3-4 ani sa te cunoasca lumea si sa apeleze la tine deci ca avocat fara bani si pile ai viitor 0
Pai tu crezi ca toti care au bani au ajuns prin spaga unde au ajuns. Sunt si oameni care au invatat pe rupte sa ajunga unde sunt acum. Ok, sa revin la ce te framanta pe tine. De ce te-ai dus la mate-info daca nu-ti place (mate/info). Dupa 4 ani de mate/info chiar nu ramai cu nimic?, gandeste.te ca dai BAC.ul din M1 (la mate), tot trebuie sa inveti cate ceva. Stiu, e foarte grea matematica, dar nu imposibila. Informatica din liceu (eu faceam programare in Pascal) necesita mult lucru individual, dar informatica nu inseamna doar programare. Uite de exemplu daca esti creativ, poti face pagini web (pe net exista o gramada de tutoriale). Se castiga bani frumosi din chestia asta, nu cred ca.ti trebuie neaparat facultate.
Generatia noastra are un avantaj fata de parintii nostri, prin faptul ca noi suntem mai familiari cu tehnologia din ziua de astazi si in consecinta invatam mai repede. Crezi ca lor nu le este greu sa tina pasul cu noi. Dar invata "mancand".
Ideea cu plecatul in alta tara, cred ca doar sa dai cu lopata mai merge. Nu spun ca munca fizica e injositoare, dar cui nu.i place sa lucreze intr-o companie respectabila pe un salariu bun.
Dupa cum spunea cineva intr.o postare anterioara domenii ca (inginer, programator, medic) se cer acum, dar e nevoie sa inveti, satisfactiile vin mai tarziu.
Ti-am dat un sfat prietenesc!
Curiosul999 întreabă: