| pisytau a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru, va rog sa imi dati cat mai multe detalii in legatura cu "politia locala" anul viitor vreau sa ma inscriu la facultate,la politia locala, va rog sa imi spuneti in ce consta examenul de admitere? ce inaltime trebuie sa ai? ce probe trebuie sa dau? cati ani faci? trebuie sa ma inscriu la Drept? va rog sa ma ajutati! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| WeaponGirl a răspuns:

Eu am făcut la Universitatea de vest din Timișoara (adică fac, mai am licență saptamana viitoare) Facultatea de Drept și științe administrative, specializarea: poliție locala. Se fac 3 ani, dai probă de admitere din sport ( rezistență, viteza, abdomene și săritura în lungime), înalțimea la fete era 1.65 minim parcă thinking dar erau și mai scunde...nu a comentat nimeni big grin

4 răspunsuri:
| WeaponGirl a răspuns:

Anul asta termin facultatea la ei happy Din ce oraș esti?

| WeaponGirl a răspuns (pentru WeaponGirl):

Aaaaaa...plus ca trebuie să îți faci dosarul ăla cu toate analizele, o sa îl primesti de la ei cand mergi sa te inscrii și după trebuie sa umblii pe la clinici sa iti faci analizele, o sa te cam costehee hee

| pisytau explică (pentru WeaponGirl):

Eu sunt din Arad si am 1.63, iti multumesc foarte mult si iti doresc succes pe viitor!happy

| WeaponGirl a răspuns (pentru pisytau):

Cu plăcere, dacă mai ai întrebări în domeniu, te aștept cu elewinking Baftă și ție! tongue