| ZiKDavidZiK a întrebat:

Buna TPU, Am o intrebare, daca am uitat Matematica cu totul adica sa nu mai stiu nimic, este posibil sa o invat din nou, adica daca eu eram in clasa a 5a, pot invata matematica de clasa a 5a si de clasa a 8a in 2 luni daca imi cumpar carti de matematica, clasa a 5a pana in a 8a?

Răspuns Câştigător
| sparklingqueen a răspuns:

Salut,e destul de greu, dar daca ai incredere in tine, sunt sanse mari sa poti! Daca nu, o sa fim aici pentru tine si in anul 2023 care tu tot o sa fi in clasa a 8a! Dar da, e grea matematica si pentru mine, dar nu imposibila! am ramas corigenta pe 2 semestre si in vara am luat 8 la acel test de corigenta! Asa ca si tu poti.

| ZiKDavidZiK explică (pentru sparklingqueen):

Multumesc de ajutor presupun laughing

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am facut umanul si, ca sa dau la Academia Trupelor de Uscat, a trebuit sa invat matematica de real. Pe vremea mea era o rusine sa iei meditatii. Am invatat singur si am reusit. "Daca vrei, poti!" era o reclama prin anii '90.

| Frank51 a răspuns:

Este foarte greu, dar nu imposibil. Te va ajuta cu ceva? Mai bine înveți altceva care îți va aduce bani pe viitor cum ar fi un limbaj de programare sau o meserie bănoasă(in construcții, imobiliare, vânzări).

| ZiKDavidZiK explică (pentru Frank51):

Pai am nevoie sa termina clasa a 8a ca sa ma duc la munca, daca am ramas repetent in a 5a, si maicamea vrea sa ma bage in a 8a direct cand eu nu mai stiu matematica ce fac? Ca stau intr-o tara in care Scoala este obligatorie, daca nu ma duc la scoala e grav, fara scoala aici nu te angajeaza nimeni ://

| SelenaTpu a răspuns:

Da. Poți cumpăra cărți. Vezi dacă există tutoriale pe net, google, Youtube.
Sau meditație