Salut,e destul de greu, dar daca ai incredere in tine, sunt sanse mari sa poti! Daca nu, o sa fim aici pentru tine si in anul 2023 care tu tot o sa fi in clasa a 8a! Dar da, e grea matematica si pentru mine, dar nu imposibila! am ramas corigenta pe 2 semestre si in vara am luat 8 la acel test de corigenta! Asa ca si tu poti.
Da. Poți cumpăra cărți. Vezi dacă există tutoriale pe net, google, Youtube.
Sau meditație
Este foarte greu, dar nu imposibil. Te va ajuta cu ceva? Mai bine înveți altceva care îți va aduce bani pe viitor cum ar fi un limbaj de programare sau o meserie bănoasă(in construcții, imobiliare, vânzări).
Eu am facut umanul si, ca sa dau la Academia Trupelor de Uscat, a trebuit sa invat matematica de real. Pe vremea mea era o rusine sa iei meditatii. Am invatat singur si am reusit. "Daca vrei, poti!" era o reclama prin anii '90.
Pai am nevoie sa termina clasa a 8a ca sa ma duc la munca, daca am ramas repetent in a 5a, si maicamea vrea sa ma bage in a 8a direct cand eu nu mai stiu matematica ce fac? Ca stau intr-o tara in care Scoala este obligatorie, daca nu ma duc la scoala e grav, fara scoala aici nu te angajeaza nimeni ://