Iti cumperi altul daca chiar e necesar. La liceu nu-l mai folosesti, la examen te duci cu buletinul sau certificat de nastere daca n-ai inca 14 ani impliniti si buletin. Probabil vi-l cere doar ca sa aveti o evidenta a mediilor dar obligatoriu nu e la nimic.
Carnetul de note exista doar pentru evidenta notelor si a mediilor.
Daca l-ai pierdut, iti poti cumpara altul, pentru clasele V-VIII, de la librarie.
Nu ramai nici corigent, nici repetent daca nu il duci dirigintei, dar, ca sa nu o superi, e bine sa iei altul nou.
Daca, din diferite motive, nu vei dori sa faci asta, explica-i faptul ca ai cautat vechiul carnet pana in ultimul moment si ca deocamdata nu ai alt carnet. Dar, daca e imperios necesar, arata-ti disponibilitatea in a achizitiona altul nou.
Trebuie sa intelegi ca esti aproape de finalizarea ciclului gimnazial si ca sunt proceduri care se cer a fi respectate.
Ii zici ca ti-ai luat altul nou, pentru ca nu-l mai gasesti pe cel vechi. Cred ca va fi obligata sa-ti rescrie toate notele de la inceputul anului.
Trebuie sa iei altul ca sa-ti treaca si mediile
Pai exista un catalog....nu iti fa griji ca ti-ai pierdut carnetul ca se mai intampla
Ma gandeam sa nu-mi mai cumpar carnet,ca e multa bataie de cap cu semnaturile, alea, alea. Daca mi-as cumpara unul nou, nu cred ca mi-ar folosi cu ceva la liceu, sau la examen.
CordovanRaul întreabă: