Nu te supăra, dar eu sesizez cam multă superioritate și aroganță în afirmațiile tale. Poate sunt justificate, poate nu. Nu am de unde să știu asta.
Dar dacă aroganța asta este atât de evidentă pentru mine (care am schimbat doar trei vorbe cu tine), atunci aproape sigur este evidentă și pentru profesorul tău. Iar asta nu cred că te avantajează prea mult.
Până acum ai spus așa: "sunt mult peste colegii mei", "am cunoștințe ample", "știu materia la perfecție", "sunt as", "nu vreau să fiu tratat ca un elev normal".
Ok, dar totuși nu înțeleg ce dorești mai exact.
Te-am întrebat dacă îți dă note proaste, ai răspuns că nu. Și atunci ce vrei? Ai vrea să fii singurul din clasă care obține nota 10, iar restul să aibă maxim nota 6, pentru că tu ești atât de mult peste ei? Sau vrei să primești nota 11 și câte o decorație la fiecare oră?
Repet, dacă ești întradevăr un copil-minune al studiului istoriei, atunci nu ai decât să participi la olimpiade de istorie. După ce le vei câștiga pe toate, niciun profesor nu te va mai putea trata "ca pe un elev normal".
Nu trebuie sa demonstrezi asta profului tau.Asa eram și eu până am realizat că pentru ceea ce mă lupt eu, e irelevant.Adica e un mod de a-mi complica viața degeaba.Cand te asculta sau dați test, arata-i ce poți și asta e.Dar sa te mai afirmi in fata lui, e ca și când o furnica s-ar lupta cu un om.Nu ai prea multa putere din acesta privința.
Eu învăț la româna și tot așa, mai strâmbă el din nas că mă vede că vreau mai mult, dar eu îmi continui treaba.Plus de asta, mai am puțin și gata. Oricum părerea lui va deveni irelevantă.Asa că relaxează-te, îți faci rău degeaba.
Dacă ești chiar atât de mult peste restul colegilor și ai cunoștințe atât de ample (aici trebuie să te credem pe cuvânt), atunci te poți afirma la olimpiade.
Totuși nu înțeleg în ce sens "proful de istorie refuză să-ți recunoască cunoștințele". Adică îți pune note proaste deși tu știi materia la perfecție, sau cum?
Nu dar omul la note mă ia egal cu restul. Adică îl mai apuca talentul să dea proiecte și o dată l-a apucat că vai, nu știu ce desen nu îi plăcea lui. Efectiv ignoră că îi știu materia la perfecție și nu mi-ar băga la proiecte niște puncte pe treaba asta. Plus ca omul realizează că sunt as la istorie, dar mă tratează ca pe un elev normal.
Probabil ca esti sub nivelul de cunostinte al profului.
Oricum, lauda de sine nu miroase a bine.
Si ce ai astepta de la profesor?
Daca te pasioneaza asa mult istoria nu te opreste nimeni sa faci o cariera din asta si sa studiezi pe cont propriu...
Sjhxjcks întreabă: