| ellaells a întrebat:

Am racit si as vrea sa lipsesc de la cursuri vreo cateva zile pana ma fac bine. Ce s-ar putea intampla daca imi iau "liber" cum s-ar zice, vreo 4-5 zile?

10 răspunsuri:
| MihneaIsBack a răspuns:

S-ar putea să-ți pună absențe.
Dar, să îți ceri temele de la colegi de fiecare dată.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Nimic important, lectiile le poti lua de la ceilalti colegi, iar cu absentele, poti duce scutire sau sa dea parintii tai un telefon dirigintelui. Conteaza doar sa te faci tu bine si sa nu ii imbolnavesti si pe ceilalti laughing

| princess87 a răspuns:

Nu se intampla nimic in afara de cateva absente

| ellaells explică (pentru BlackEyedGirl):

Mersi de sfat, sunt la facultate si e un pic mai complicat asa...

| mrsbeans a răspuns:

Depinde la ce facultate esti. eu una mi-am propus sa mai lipsesc, ca eram prea silitoare.

| UrsuletzMic a răspuns:

Buna
Te poti duce la doctorul de familie si iti da o scutire daca nu daca ai parintii in apropiere le poti spune sa iti scrie un bilet pentru ca profesorii sa stiu ca parintii tai stiu de lipsa ta sau poti ruga pe cineva sa scrie. Orcum Sanatate Multa!

| IoanaIoannaa a răspuns:

Pai va trebui sa duci scutire sau sa dea unul dintre parinti/tutore bilet scris spre diriginta in care prezinta motivele pentru care ai absentat la scoala din data de __.__.___ pana in data de __.__. ____. Daca nu se intampla acest lucru, nu vei avea absentele motivate(gandest-te ca la 10 absente nemotivate vei avea un punct scazut la purtare-o zi cu sase ore=sase absente).

| ellaells explică (pentru IoanaIoannaa):

Era usor daca eram la liceu, problema e ca sunt la facultatewinking

| BlackEyedGirl a răspuns (pentru ellaells):

Aa, daca esti la facultate e si mai simplu pentru ca nu se pun absente, iar cursurile le poti lua de la cineva.

| IoanaIoannaa a răspuns (pentru ellaells):

Aaa....atunci,
ai putea sa duci scutire...iti da la doctor.Si daca ce spui tu nu e real (nu te acuz de nimic) poti duce o punga de cafea sau sa dai 20 lei la doctorita si iti va da scutire(probabil)