Buna!
In primii doi ani indiferent de profilul care ti-l alegi vei face Medicina Generala. Dupa 2 ani de facultate, iti vei face optiunea pentru specializarea pe care vrei sa o urmezi si vei continua cu ceea ce-ti doresti.
La Meicina faci 2 ani de facultate plus rezidentiatul. Este cam mult ai dreptate. De invatat, la orice facultate buna ai foarte mult de invatat, proiecte de facut, examene de dat, asta daca vrei sa-ti stapanesti bine meseria.
In rest, pe viitor depinde numai de tine si de ceea ce vrei sa urmezi sau iti place.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes!
Este separat de medicina generala, asistenta generala si balneofiziokinetoterapia si recuperarea. Si in plus, facultatea de medicina e de 6 ani nu de 2, +master...adica ajunge la 9 ani!
Tu chiar ma crezi pe alta lume? Eu nu am spus ca facultatea este de 2 ani, ai inteles total gresit. Eu am zis ca in cadrul facultatii care dureaza 6 ani, primii 2 ani faci medicina generala, apoi iti faci optiunea pentru specializare pe care o urmezi din anul 3 pana in anul 6.
Ieri im redactarea raspunsului s-a strecurat o greseala de editare fara sa-mi dau seama de ea. In loc sa scriu 6 ani durata studiilor, am scris 2 ani, Acum am observat si eu greseala, cand am recitit mesajul.
Imi cer scuze pentru inconveniente.