| GoGoSHiKa a întrebat:

Buna TPU:*:* am si eu o intrebare.:X de pasti daca esti pe "stop" poti sa intri in biserica nu exista nicio prolema?worried mama mea spune ca nu pot merge:-s helphappy:*
funditalove struck:X:X:Xoh go on

Răspuns Câştigător
| Lluvia a răspuns:

Eu cred ca da. Mie mi-a dat acordul preotul si m-am si impartasit cand eram pe stop.
Daca esti virgina cred ca nu e nici un pacat.
Parerea mea e ca e o tampenie asta ca nu ai voie sa intri in biserica. Nu e vina noastra, nu decidem noi zilele cand sa fim si e un lucru absolut normal.

10 răspunsuri:
| yyyyy a răspuns:

Nu poti. ai face un pacat

| nicoletalavinia14 a răspuns:

De obicei preotii nu prea dau voie, dar profesoara mea de religie mi-a zis ca nu e pacat...eu nu merg la biserica cand sunt pe stop

| abernader a răspuns:

Menstruatia nu este un pacat ci o binecuvantare(comparativ cu ignoranta si opiniile barbare de care multa lume da dovada), lipsa ei duce la imposibilitatea de a te reproduce, asa ca du-te la biserica daca asta-ti este dorinta!

| FucktheSystem a răspuns:

Mi se pare stupid sa nu intrii. Asta e o regula stupida, si eu am auzit de ea dar mi se pare fara sens. Oricum daca mama ta e asa de exagerata incad sa creada ca nu e bine sa intrii, nu intra.

| private09love a răspuns:

Buna!

Din cate stiu eu poti merge la biserica dar sa nu pupi icoanele, asa ne-a spus noua la religiewinking.

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Mama ta are dreptate.Nu este exagerata.Are dreptate asa stiu si eu. Daca iti place sa mergi la Biserica poti sa te duci in alta zi.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Hey! Vreau sa te ajut, dar mai intai fac o mica paranteza: Nu este deloc o regula stupida.
Imi fine, ok.
Eu spun ca nu poti merge, dar poti sa-i spui mamei tale sa-l intrebe pe preot daca poti intra. E singura solutie. Daca nu, sa-l roage pe preot sa vina acasa sa te impartaseasca.
Asa faceam noi cand traia stra-bunica meacrying.
Imi fine am sarit de la subiect...
Sper ca ti-am fost de folos!

| Broadband a răspuns:

Ce stop ma?laughing

| SilanceWhite a răspuns:

Si eu stiam ca nu e voie sa intrii.

| AndreeaG2011 a răspuns:

Nu poti este pacat!