| Jdjsnshxjxjshdhx a întrebat:

am si eu o nelămurire in legstura cu random.ro. Am înțeles cum funcționează, dar daca eu trebuie sa aleg un câștigător la un concurs si sunt 138383 de comentarii, iar mie imi alege sa zicem 12388, eu trebuie sa număr atâtea comentarii pentru a ajunge la numărul acela? Nu exista o varianta mai simpla? Adica sa mi arate direct numele câștigătorului

5 răspunsuri:
| Strepix a răspuns:

Buna si tie! Random.ro il folosesti in momentul in care o persoana are de ales un numar la alegere sau altceva. Daca vrei sa faci ca din 14k de comentarii sa se aleaga unul singur, foloseste Youtube random comments, gen site-ul asta https://commentpicker.com/youtube.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca iti spune numele castigatorului...N are cum altfel.

Bula
| Bula a răspuns:

Se poate, dar trebuie sa ai acces la baza de date care contine comentariile.
In acel caz, scrii un mic program care alege pozitia la intamplare (dupa numar), iar comentariul corespunzator (sau orice alte informatii aferente) il afisezi.

| Jdjsnshxjxjshdhx explică (pentru Strepix):

Mulțumesc

| T0T a răspuns:

De exemplu aici, ai la instrumente pentru dezvoltator pentru fiecare răspuns cuvântul cheie answer. Acesta apare de n ori pentru fiecare răspuns. vezi că sunt m cuvinte. Ca să ajungi repede la răspunsul k trebuie să faci m/(k*n) și îl găsești pe acel cuvânt de acel ordin deci și comentariul de ordinul k. Mai poți să le copiezi pe toate undeva și vezi după ce criterii poți să cauți.