Vei mai primi si alte raspunsuri. Parerea mea insa, este sa faci facultatea acolo. Din simplul motiv ca diplomele din afara sunt mai apreciate decat cele din Romania.
Observ ca scrii mai bine decat multi care stau in tara. Totusi, pe la gramatica... Presupun ca ai invatat de la cei ce gresesc. Pui doi de i acolo unde nu este cazul: va fi, nu va fi; mi-ar oferi, nu mi-ar oferii;
Literatura romana si istoria, pot fi importante in functie de facultate. Daca acolo se studiaza.
Daca alegi totusi sa vii in Romania, poti sa-ti faci prieteni chiar si in chirie fiind. Poate chiar vei fi prea deranjata, "venim la tine, ca e intim, la camin sunt prea multi"... Depinde de colegi.
1. daca nu te duci la litere nu cred ca o sa ai o problema cu limba romana. vad ca te ai exprimat de 100 de ori mai corect decat multi romani.
2.Aia care iti place, e mai buna cu atat cu cat te atrage mai mult. La fel si locul de munca. E mai usor de ca gasit cu cat esti mai implicat in domeniu.
3. Iarasi, daca nu dai la litere sau istorie nu cred ca vei avea vreo problema.
4. Daca esti o fire sociabila te descurci cu facut prietenilor doar de la facultate. Insa viata de camin clar e cea mai potrivita pentru gasit prieteni si socializat. Pot sa imparti. Un an la chirie, unul in camin.
5. E capitala unei tari mari, viata e mai scumpa, oamenii grabiti si frustrati, traficul de cosmar. Dar ai la dispozitie multe cinema uri, teatre, cluburi, cafenele, restaurante
Adi1987 întreabă: