Foloseste creierul, ca de-asta il ai... daca-l mai ai...
Crede-ma, nu vreau, chiar nu vreau sa incep sa raportez fiecare intrebare de genul, dar o sa-mi fac niste "aliati" si o sa fac si asta daca e nevoie pentru a lasa oamenii cu probleme ADEVARATE sa stea pe TPU si pe restul sa-i dau afara.
Asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci persoana cu probleme ADEVARATE. Si nu inteleg care este problema ta daca asta este intrebarea mea...Ia-te de altii care intreaba numai cacaturi.
Nu te-am facut persoana cu probleme ADEVARATE.
Am vrut sa zic ca intrebarile tampite ca ale tale, primesc raspunsuri care ar trebui sa fie la oamenii care au probleme reale (probleme adevarate), si ei sa fie ajutati.
Nu cred ca trebuie sa fii un geniu ca sa faci o compunere de 10-11 randuri, si daca nu stii sa faci, nu este neaparat pentru ca esti prost ci pentru ca esti lenes.
Oricum, o sa incerc eu sa vorbesc cu cei de la TPU, poate putem face ceva, pentru ca nu sunt singurul care s-a saturat de asta...
Nu o lua ca pe ceva personal, nu am nimic cu tine, doar ca mi-a picat intrebarea ta in ochi fix intr-un moment nepotrivit.
Oricum, daca se poate face ceva sa stergem intrebarile astea, ok, daca o sa poti sa-ti faci pe aici de cap si sa te iei de mana cu toti batutii in cap care stiu sa puna "numai cacaturi" ca sa citez din tine.
Daca asta vrei, ok, dar cred ca sunt deja destul site-uri care se strica din cauza acestor tampiti si retardati, si nu vreau ca TPU-ul, locul unde eu am descoperit ca-mi place sa ajut lumea, si asta este ca un hobby pentru mine, sa dispara din cauza unor oameni din ce in ce mai putin inteligenti care pun intrebari tampiti...
De la oameni maturi care nu stiu sa-si faca parul, la copii de 5-6 ani care intra si intreaba daca avem postere cu Justin Bieber sau cu nu stiu ce cantaret...
Deci cum ti-am zis, nu am nimic cu tine, doar ai picat intr-un loc nepotrivit la un moment nepotrivit.
Uite ca revin, chiar cu o intrebare care mi-a atras atentia.
O intrebare tot legata de scoala, dar care-ti face tie intrebarea sa para a fi scrisa de un copil de clasa a 5-a.
Intrebarea suna cam asa: "Ce înseamnă valoarea expresivă a repetării unor verbe la timpuri diferite şi ce înseamnă alternarea formelor de trecut?".
Asta e o problema care are nevoie de o rezolvare, nu "O scurta descriere de 10-15 randuri, a unei gradini cu flori".
Deci, acum iti dai si tu seama cat de penibila pari pe langa aceasta intrebare?
Sincer...in aceste momente nu pot sa gandesc, nu-mi mai pasa de nimic, pentru ca am niste probleme. Si ma grabesc cu proiectele, am cautat pe net, dar nu este ceea ce cautam.
Si nu-ti poti imagina o gradina?
Imagineazat-ti o gradina cu flori.
O gradina mare.
Prin mijlocul eu trece o alee, si pe marginea aleii este o canapea.
Daca te asezi pe canapea poti observa un lac.
Din toate chestiile astea poti face o compunere de 1 pagina minim.
Am ceva experietena in Literatura, dar urasc gramatica, asa ca crede-ma. Inchide ochii, imagineaza-ti ce ti-am zis eu aici si scrie ce "vezi".
O sa iti dai seama imediat cat de usor este sa scrii daca iti folosesti imaginatia nu pentru a scrie ce trebuie, si pentru a-ti imagina imaginile chestiei pe care trebuie sa o scrii...
Ai nevoie de o compunere cu o gradina? Inchizi ochii, iti imaginezi o gradina ca in filme si spui ce vezi acolo.
Ai nevoie de o compunere despre un protest? Inchizi ochii si-ti imaginezi ce fac oamenii la prostest... si anume, galagie, bataie, copii plangand, mizerie, etc, si tu despre asta trebuie sa scrii...
Incearca.
Cu placere... Si data viitoare cand te vad pe TPU sper sa fie cu o problema serioasa...
LiimeXdx întreabă: