Da.
In Asia (si nu numai) se mananca furnici si alte goange vii, sunt considerate chiar delicatese.
Sunt pentru ideea de a-i pune animalului putina muzica clasica, a-i da sa manance ceva bun inainte, eventual a-i oferi o tigara sau un vin bun si apoi... bagat la pachet si pus pe farfurie.
Doar nu suntem animale, ce naiba?
Cand vrei sa gatesti un porc trebuie sa-l omori ca sa-l poti face... cum dracu crezi ca se fac mancarurile? dar daca-i mort de o zi 2 nu cred ca este o problema dar daca e de mai mult de o saptamana sa nu te astemti sa mai fie buna
TOATE preparatele din carne de la market-urile romanesti cu putine exceptii care confirma regula (pesti vii) sunt din animale "moarte", adica au fost omorate la abator.
Te referi sa iei un animal mort de pe strada si sa-l mănânci? dacă da... n-am facut-o dar nu mor până nu mănânc un caine mort găsit în șanț
Ma gandesc ca atunci cand ai spus "animale moarte" probabil te-ai referit la animale care nu au fost sacrificate ci au murit de dorul lelii.
Acum nu cred ca se face asa ceva ca doar nu suntem hiene sau animale necofrage, nu am auzit sa se manance animale care au crapat de moarte buna... Intreaba-i pe africani!
Eu nu mananc carne!
Deși când eram mică mâncam animale moarte.
Nu am de gând sa mananc tentacule mișcătoare sau mai știu eu ce!
Nu, deloc. Le mananc doar vii, cum moarte? Stai sa vezi ce mutra are gaina cand o mananc.
Nu prea au inteles multi de aici intrebarea din cate vad. Intrebarea era daca carnea pe care o mancati, provenea de la un animal gasit mort si pe care l-ati facut friptura dupa aia. Nu este acelasi lucru ca atunci cand tai porcul, pentru ca il omori tu si il faci imediat.
Știu și eu?! Cine știe ce carne ne mai vând ăștia din hipermarketuri. Poate că s-a mai strecurat și carne provenită de la animale bolnave. Please, nu-mi face scârbă! ))