anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am sustinut examenul de bac si mi-am adus aminte ca am taiat din neatentie o litera. Respectiv litera "o" mic de mana cu o linie pe diagonala, in loc de linie orizontala asa cum ne este cerut. Credeti ca mi se va anula lucrarea? M-am străduit sa scriu frumos si caligrafic... Voi ce parere aveti? Se va trece cu vederea? Sau nici nu vor observa.

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Si eu am facut greseli de genul cand am dat BAC-ul si nu s-a intamplat nimic.

Si de cand se cere taierea unei litere cu linie oblica? Mie mi s-a zis cu linie orizontala. Sau tu confunzi linia oblica cu linia orizontala? Diagonala cam inseamna oblica...

Deci tu ai taiat cu o linie care nu e orizontala mai pe scurt... e ok, stai calm. Fac greseli ei si la corectat, dar voi la examen.

7 răspunsuri:
| MariusMihai0503 a răspuns:

Salut Dwarfie!
Din punctul meu de vedere,da,este considerat semn,însă se poate ca persoanele care corecteaza sa treaca peste acea taietura (daca nu este foarte vizibila) fara sa o vada,sau daca ai noroc,poate nu o ia in considerare si trece cu vederea,insa este destul de nasol,un mic,,semn" iti poate anula totul. Eu la bac am scris ambele opere la sub III, nu stiu ce cosecinte poate avea o astfel de,, greseala" dar sper sa nu mi se anuleze tot. Daca te-am ajutat, cu placere, mult noroc in continuare!

| BlackRaven45 a răspuns:

Sincer, nu cred ca ti-o va anula. La Evaluarea Nationala, am facut si eu niste greseli prostesti din neatentie. M-am temut ca poate mi-o va anula. Nu a fost cazul. Nu cred ca vor baga de seama. Poate ai noroc de niste corectori mai de treaba. Oricum, nu te framanta. Cand se vor afisa rezultatele vei vedea ce si cum. Pana atunci nu se prea merita sa te stresezi. Nu mai ai ce sa faci. Concentreaza-te pe celelalte probe.

Mult succes in continuare!

| Dwarfie a răspuns (pentru MariusMihai0503):

Era destul de mic. adica doamna prof cand mi-a numerotat paginile nu a sesizat nimic. Sper sa fie ok.

| CrissDiana a răspuns:

Cel mai probabil iti va depuncta acolo unde ai taiat

| Dwarfie a răspuns (pentru Ineys):

Scuze am scris gresit. Pana acum m-am tot gandit nu imi mai gasesc locul? Multumesc ca m ai linistit, pot sa dorm linistita acum

| Dwarfie a răspuns (pentru BlackRaven45):

Multumesc mult. Voi incerca sa ma calmez
Seara faina❤️

| BlackRaven45 a răspuns (pentru Dwarfie):

Nu ai pentru ce. Asemenea! happy