| Tiger7777 a întrebat:

bag contestatie cu 8.75 la romana? Mie nu imi prea place nota deoarece am invatat foarte mult...

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca-i ok, daca stii ca nu ai scris de mai mult si nu ai avut o exprimare ultra pompoasa, lasa-o asa. Dar daca stii ca exprimarea ta dadea pe spate un profesor corector atunci, fa o contestatie, dar sa fii sigur ca ai scris bine!

| DanCorduneanu a răspuns:

Daca vrei sa dai contestatie trebuie sa ai grija.Este adevarat ca poti primi mai mult dar poti primi si mai putin, stricandu-ti media. Daca ai un liceu anume la care vrei sa intri, dar are media mai mare decat media ta, eu zic sa incerci(numai daca esti sigur)

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E cu doua taisuri. Sunt profesori care se razbuna pentru contestatie si-ti pot scade nota.

| Random123456 a răspuns:

Nu conteaza CAT ai invatat ci CE ai scris la examen. Daca tu consideri ca lucrarea ta merita mai mult de atat, atunci mergi cu increderewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca, uitandu-te pe barem, stii ca ai facut mai mult, depui contestatie. Daca nu, nu. Este o diferenta intre faptul ca nu ai invatat destul si faptul ca meritai mai mult.Ai grija ca poti primi de asemenea mai putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

Vezi tu cu razbunarea, nu prea, pentru ca sunt platiti oricum pentru fiecare lucrare in parte. + daca este prea mare diferenta dintre note, iar nu e ok, ca mai intervine o comisie finala.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand faci contestatie, de obicei enervezi profesorii care ti-au evaluat lucrarea si de cele mai multe ori, iti scade nota. Tu incearca, dar sa nu spui ca nu te-am avetizat.

Nu uita de ingrosarile care le-ai facut la examen, care probabil ti-au fost depunctate!
In caz de ai uitat ca le-ai facut, uite aici topicul deschis de tine, unde intrebi asta dupa examenul de romana:
https://www.tpu.ro/......la-examen/

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

E o legatura de casta. Daca vor iti dau cu 90 de sutimi mai putin ca doar la 100 de sutimi se corecteaza din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

Ideea este ca nu mai sunt aceeasi profesori din cate stiu care corecteaza, asa ca, macar sa fie mai bine, uneori scade, alteori creste, totul depinde de cat de bine ai scris tu acel ceva.