| ApexPredator a întrebat:

Buna TPU ce faceti in prima zi de scoala atrageti vreo gagicuta buna la scoala eu cred ca da daca pot de sigur ai spun aleia vrei sa vezi ce am in pantaloni si ia spune da da nu stiu sigur ce zice voi ce credeti ca zice stiu ca e intrebarea stupida da eu cred ca asa face laughing rolling on the floor laughing rolling on the floor da oricum nu imi arde de scoala mai mult imi arde de vacantahee hee sa dorm si sa stau la latpop atata imi arde asta e incepe scoala doar nu vine cel de-al treilea razboi mondialhee hee rolling on the floor bafta la toti in prima zi de scoala sa ne spuneti cum a fost prima zi de scoala pe TPU la mine incepe la ora 8:30 jumate da eu plec pe la vreo si 20 adica 8:20 dimineata voi la cat intrati ca eu sunt la liceu a dau si funda gratis

Răspuns Câştigător
| andreeade a răspuns:

Daca`i zici asa ceva nu stiu daca poti sa atragi vreo ''gagicuta''
...cred ca te vei alege cu indiferenta laughing sau ceva de genu tongue

P.S:La 9 incepe...deki la 8:30 plec de acasabig grin

8 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Imi arde sa inveti sa scrii romaneste si sa nu mai fi un copil-copac!

| Brittanie a răspuns:

Buna! Prima data invata sa scrii.

| DreamingAloud a răspuns:

Daca stii ca e o intrebare stupida, la ce ai mai pus-o? In caz ca nu stiai asta e categoria "Educatie si Cultura Generala". Chiar ma intreb cum ai ajuns la liceu...

| Stitch92 a răspuns:

Ia taceti ma, daca baiatu' nu poate pune virgule, ce vreti?

| NimeniNuiPerfect a răspuns:

Alex,se vede ca nu ai niciun pic de scoala,pacat de parintii tai, ma intreb, tot asa analfabet vorvesti...te repeti...detalii la silabe, consoane? esti peltic si in scris? omfg! scoala prosteste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma plictisesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apex" lasa-i in pace de distrusi sunt invidiosi pe tine pretene ca ai laptop siti bubuie casa a manele si ai frigider si te doare in 3, 14sda ca oricum stii ca esti cu mult inaintea lor si iti vor femeia si eu in locu tau as merge calare peste ei iar cat despre femeie pana nu faci ceva deosebit sa o impresionezi va merge la altu care are bani mai multi nemaiinteresando ca la tine stau pantalonii mai umflati si ia un bidon de benzina si $$cere -si ti se va da-$$ o bricheta si eu vin cu camera si apoi postam si pe youtube si pe facebook si sa vezi atunci cat de geloasa o faci
Respect. Esti JM€CH€® ii
Ai tai stiu ca umbli dezgropat?

| Mikiidutsaa a răspuns:

Virgule ca virgule. da' puncte? laughing Sau macar sa desparta cuvintele. folosind -> '-'.