Depinde de ce medii au colegii tai, daca au mai putin decat ai tu vei iesi pe locul 1 sau daca ai un coleg care are 9, 87 si altul 9, 83 tu vei iesi pe locul 3, intereseaza-te ce medii au colegii tai
Depinde de ce medii au colegii tai, daca au mai putin decat ai tu vei iesi pe locul 1 sau daca ai un coleg care are 9, 87 si altul 9, 83 tu vei iesi pe locul 3, intereseaza-te ce medii au colegii tai
Eu in a5a am luat premiul 3 cu 9.78, iar in a8a am luat premiul 3 cu 9.57 . Deci asta depinde numai de colegii tai
Eu cunosc caz, de la o şcoală, un colegiu de foarte mare tradiţie în România, la care, anul trecut, la clasa a V-a, s-a acordat premiul I unui număr de 7 elevi, cu medii între 9, 95 şi 9, 80.
Dar, exact cum au spus şi alţi repondenţi, depinde de ce medie finală au alţi colegi din clasă. Şi, funcţie de aceasta, cum consideră dirigintele şi eventual conducerea şcolii.
Cu media 9.78 o sa iei premiul 1 deoarece ai peste 9, 50 si daca aceasta este cea mai mare medie din clasa, dar depinde si de cea de pe semestrul 2
Nici un raspuns corect am luat mentiunea 3. S-a dat un premiu 1, un premiu 2, un premiu 3 si 3 mentiuni.
MamasitaJj întreabă:
paulwalkerfan întreabă: