| Erin28 a întrebat:

Buna TPU!
Credeti ca se va ajunge la situatia din 2020 sau din 2021, cand au intrat toate scolile in online? Eu cred ca asa va fi, intrucat ne apropiem de 10000 de cazuri pe zi, cee ce va duce ca autoritatlie sa considere o alarma in inchiderea scolilor. Sincera sa fiu, mi se pare un lucru oribil, mai ales pentru clasele terminale.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care 10000 de cazuri pe zi? Asta ce vor ei și mass media/social media sa arate. Cât au fost sărbătorile nu mai era nici un infectat. Vara anului trecut era om lângă om pe litoral. La fel, nici un infectat. Cum trec sărbătorile și vacanțele, toți se infectează. O fi virus, nu zic ca nu ar fi. Am avut și eu covid. Dar hai sa fim serioși. Și multa manipulare.

| Erin28 explică (pentru anonim_4396):

Stiu asta. Numai ca mie imi este groaza de online.

| Erin28 explică (pentru AlexDorinel):

Stiu. Numai ca asta e ce se prezinta in media. Eu nu spun ca nu sunt cazuri, ca nu sunt decese sau oameni in situatii de ATI, insa ce inoculeaza ei este prea mult. Se exagereaza in unele cazuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Erin28):

Șincer își bat joc de elevi.

| Frank51 a răspuns:

Multe facultăți nu intră în online, la mine a fost 14/1000 și nu s-a intrat.

| Erin28 explică (pentru Frank51):

Eu sunt online acum, pentru ca in scoala a fost depistata secretara cu covid. In loc sa ne testeze DSP-ul, sa vada care e infectata si care nu, au ales sa ne puna in online 10 zile.