| ToffyNR1 a întrebat:

Cum se numesc mascatii de la jandarmerie? DIAS cum se numeste ca nu am gasit.Si niste informatii cum as putea ajunge si eu mascat.

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Mi se pare ca DPIR, dar nu sunt sigur
Ca sa intri acolo iti trebuie pile cacalau sau sa fii un mutant din-ala de 2 metri jumate si 130 de kile.
Varianta fara scurtaturi e inscrierea la scoala de jandarmi, faci o scoala militara 2 ani (6 luni pentru cei "speciali"), apoi sa zicem ca intri la interventii unde vei sta alti cativa ani sa te bati cu toti ratatii, sa tii babele la moaste si poponarii la gay fest si poate dupa aceea

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vorbim de echipaj de intervenție (brigada specială de intervenție). Trebuie să faci școala de jandarmi, apoi treci la brigadă. De preferat sunt sportivii.
DIAS este la poliție.
Pa, pa.

| ToffyNR1 explică (pentru Legiuitoarea):

Nu sunt sportiv.Sunt doar un baiat mai maricel. abia am facut 17 ani si am 85kg si 1.83 inaltime.

| ToffyNR1 explică (pentru greyhound):

Si sa zicem ca fac scoala de jandarmerie. Unde as mai putea sa dau la mascati? Inafara de DPIR

| greyhound a răspuns (pentru ToffyNR1):

Fiecare cu scoala lor
la jandarmerie e relativ cel mai simplu; la celelalte trebuie sa fii politist, practicant de sporturi de contact, laureat al premiului Nobel si alte o suta de mii de cerinte
Daca vrei sa mergi pe drumul asta, intra intai intr-una din structuri si apoi cand se organizeaza concurs pentru posturi de mascati vezi ce faci

| ToffyNR1 explică (pentru greyhound):

Pai si cam cand ar trebui sa ma apuc de un sport de contact?

| greyhound a răspuns (pentru ToffyNR1):

Acum, la anul, cand doresti.