Bună!
Păi depinde. Una bănuiesc că e bilingvă şi alta simplă, nu? Sau dacă sunt ambele clase pe aceeaşi listă atunci jumate din ei vor fi colegi cu tine în ordinea medilor.
Dacă nu şti colegii dintr-o clasă intri aici:
http://admitere.edu.ro/IndexHarta.aspx
Alegi judeţul în care locuieşi apoi dai 'lista specializărilor pentru judeţul x ' (x=jueţul pe care l-ai ales) şi o să-ţi apară acolo liceele, dai click pe el şi o să-ţi dea profilele, dai click unde sunt scrise numărul de locuri şi îţi vor apărea canditaţii în funcţie de media de admitere.
Pai nu. in carticica aia scrie filologie 2 clase. atat si daca ar fi asa sa ne puna pe 2 clase ne ia pe primi 28 prima clasa si a 2 a clasa urmatorii pana la 58, nu?
OF, nu înţeleg ce zici. Fă-i cum ţi-am zis mai sus şi oricum o să înţelegi ma bine.
Uite, toti cei care sunt la filologie sunt pe aceeasi lista! eu vreau sa aflu care vor fi colegi cu mine, eu sunt printre primele.
Câţi sunt de toţi? Dacă tu eşti printre primii, atunci cred că primii 29 vor forma clasa ta.
56 sunt toti. dar am auzit ca vor fi de ales optionale - engleza sau franceza, si se vor pune cei care vor la engleza intr-o clasa si cei la franceza intra-alta...dar faza e ca mai multi vor engleza si mai putini franceza
Înseamnă că tu vei fi cu primii 29.
De unde stii asta?:-s
Că la mine în oraş fiecare clasă are 29 de elevi. Bănuiesc că aşa e peste tot.
Pai noi suntem 56 la filo, deci e posibil sa fim 28.
Eh, mărog. Acu 1-2 diferenţă ce mare chestie.
Si tu esti a 9 a? filo?
Da.
Simplu?
Bilingv engleză.
Cu o saptamana inainte sa inceapa scoala (sau cam asa), la fiecare liceu ar trebui sa se afiseze o lista cu repartizarea pe clase.
Vei afla de la liceul la care a-i fost repartizata, dupa inscrieri, adica dupa 26 iulie.
Si la mine e la fel.
Sunt 3 clase de mate-info, la mine: 9B, 9E, 9D, dar voi afla la care sunt dupa ce se vor face inscrierile.
Isvziwbdj întreabă: