| aleexkdos90 a întrebat:

Bună TPU! Dacă la sport nu pot face anumite exerciții, adică gimnastica pur și simplu nu pot, mă doare spatele, dar trebuie sa ne pună nota pe asta eu ce ar trebui sa fac? Am un 10 la sport pentru alte activități dar cu gimnastica sunt 0, îmi este frica sa nu-mi pună o notă micuța, adică domnul nu e deloc rău, din contră glumește cu noi, da na. Am in rest note bune la toate materiile dar în schimb un 4 la tic, e prima mea nota, știu e vina mea și m-am simțit dezamăgită de mine, o voi putea îndrepta, fiind prima nota? Am inceput cu stângul aici. La materiile de bază am note bune de la 8 in sus, doi de 10 la mate, vreau să-mi îndrept media la tic, ce ziceți? A zis că ne trebuie minim 5 note, am note bune in rest, dar fiind primul 4 al meu m-am simțit nașpa, nu pot spune că sunt tocilară, dar prind repede din clasă, la tic am dat-o in bară la test și asta s-a întâmplat și îmi asum, sincer va spun iau și calmante că mă stresez pentru o notăcrying și în general

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai spatele doare fiindca nu faci sport deloc, de aceea te doare.
ia in serios rpoblema asta si fa acasa exercitii, sa nu te mai doara spatele si la ora de sport vei putea face toate circuitele care sunt in programa scolara.
Cat priveste despre notele de la scoala, mai mult atentie in clasa la predare si repetat lectia acasa, ca asa se invata cel mai usor si repede.

| aleexkdos90 explică (pentru Violleta2022):

Da, chiar așa fac, dar la tic am dat-o in bara puțin dar o voi remedia, in legătură cu stresul, crezi că merită să mă stresez pentru o notă? eu da, am fost învățată doar cu note mari și în viața nu totul e roz, acum sunt la olimpiada de matematica și sunt un elev ambițios, crezi că merită stresul? ai niște idei sa nu mă mai stresez chiar așa continuu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru aleexkdos90):

Merita sa ai ambitie safaci sport si acasa, ca se poate, fiindca statul prea mult pe scaun in pozitii proaste duce la dureri de spate si chiar la modificarea coloanei vertebrale.
Ai totusi 14 anisori, nu 70de ani, deci nu coloana vertebrala afectata de batarnete.

suntserios
| suntserios a răspuns:

EEE hai, nu îți pune nimeni 4 la sport.