Judecatorul : Liniste in sala! Cazut nr 135 articolul 234. Subsemnata X sunteti acuzata de furt calificat ( sa zicem ).Cum pledezi?
X : Pledez nevinovat/a.
Avocatul: Onorata instanta pentru inceput as vrea sa va prezint cateva detalii pe care nu le stiti ( aici bagi tu ceva)
Acuzatorul : Nu este adevarat! Obiectez!
Judecatorul : Liniste in sala! Nu se aproba. X, prin probele prezentate te declar nevinovata, cazul este inchis! ( poc poc din ciocanel)
Dar cum sa incep. ca doar la tribunal sunt mai multe cazuri intr-o zi, nu?
Iti spun sincer ca tema asta am avut-o tot la civica saptamana trecuta si am luat 10 si am scris exact asa, dar nu uita acolo unde avocatul spune partea cu detaliile pe care nu le stie judecatorul, bagi tu niste detalii cum ar fi ca acuzatorul a inscenat totul si i imaginezi cum a facut si apoi gata. Funda ( sper)
Ti-am dat la primul. dar cum sa incep? de ex zice judecatorul: trecem la un caz de furt, in care este acuzat... darcine conduce procesul? judecatorul?
Judecatorul conduce cazul, si se incepe fix asa: Judecatorul este salutat de catre cei din sala, el se duce la loc si face liniste si incepe sa zica numarul cazului si fix cum am spus mai sus. Mai mult nu stiu sa-ti zic. Nu trebuie sa o faci nici perfect, e civica nu matematica
La ce profa de civica avem cam ar trebui sa fie perfect, ca altfel nu ne pune 10 sau nici 9 daca nu meritam. asa ca de asta intrebam