| KittyCriss a întrebat:

de ceva timp scriu o poveste, destul de lunga, dar nu ma pot decide ce titlu i-as putea pune, ma puteti ajuta? Am sa va las o "mica" descriere:
Este vorbe despre o fata care se muta impreuna cu parintii ei intr-un alt oras, intr-o casa in care mai locuieste o familie cu 6 baieti. Ceea ce nu i se spusese fetei este ca parintii ei si parintii baietilor vor pleca in strainatate in interes de afaceri, acesti-a cunoscandu-se si lucrand impreuna de mult timp, nestiind nici macar ei pentru cat timp vor fi pecati. Fata este nevoita sa stea cu 6 baieti in casa. La inceput erau acasa doar doi baieti pe ceilalti cunoscandu-i treptat. La inceput nici fata nici baietii nu au nici o problema cu asta dar pe parcurs toti baietii ajung sa se indragosteasca de ea.
Deci aveti vreo idee de titlu? Funda big grin

Răspuns Câştigător
| MozZatY a răspuns:

Chair ca e complicat laughing)
Ce spui de "Eu pe cine aleg?!" laughing

9 răspunsuri:
| MozZatY a răspuns:

Cum o cheama pe fata? ce fel de poveste e? happy
Dragoste cu nabadai big grin

| neutrino a răspuns:

"Fara cuvinte".

| bbu2eugen a răspuns:

Babenco?laughing)) Glumesc :* Dragoste dificila.

| KittyCriss explică (pentru MozZatY):

O cheama Myaumi (nume japonez) dar pe scurt Mya. Este poveste gen romance si comedy pentru ca nu imi place drama laughing

| MozZatY a răspuns (pentru KittyCriss):

"Cu dragostea, nici la cap sa nu te legi" laughing

Ceva mai "haios" care sa nu exprime neaparat ceva negativ legat de dragoste ai? Imi plac raspunsurile tale dar nu se potrivesc foarte bine cu tipul de "dragoste" de care scriu eu, la mine este ceva de genul: "Aoleu toti sunt draguti dar totusi eu trebuie sa ma axez pe alt ceva." O chestie destul de complcata si putin aiurea laughing))

'

Asta e chiar dragut laughing Multumesc mult happy

| AndySixx2001 a răspuns (pentru KittyCriss):

Kitty...eu vreau altceva, si da... povestea e misto, dar vreau mai mult suspans, sex, descrieri etc =.='''

| KittyCriss explică (pentru AndySixx2001):

Mda, ma asteptam la asta din partea ta Andy laughing... Imi dai tu vreo idee de titlu?