Asta depinde de localitate, cămin șamd, dar în principiu este foarte fain. Ai o cameră maricică, cu paturi supraetajate, unde se stă câte 2 sau 4. În unele cămine ai baie în cameră, în altele nu. În unele cămine ai doar o chiuvetă, eu prefer să n-am deoarece face gălăgie. Ai bucătărie dotată cu plite unde îți poți face mâncare, ai baie cu 5-10 dușuri, 5-10 wcuri(în funcție de capacitatea căminului), mașină de spălat. În mod normal majoritatea studenților sunt ok, dar evident că mai există cazuri în care dai de ciudați sau autiști, dar nu fac probleme deloc, totul e ok.
La cămin privat este cam tot aia, doar că e mai scump, nu prea merită în opinia mea.
Buna! De la colegii mei stiu ca era plin de gandaci. Mai bine alegi un camin privat ori stai in chirie cu cineva si macar aveti confort.
Buna!
Multumesc de raspuns!
Prietena mea a spus ca ea plateste 500 de lei la caminul privat, cu toate utilitatile incluse, a avut si baie in camera si a avut posibilitatea de a-si alege colegul de camera, a ales-o pe sora ei. Nu sunt eu as de pretentioasa, insa nu cred ca as putea sta in conditii ca astea, cu siruri de gandaci, cand cel mai important este sa invat.
Multunesc mult!
Asa este. Mai ales daca ai norocul sa gasesti de niste colegi mai dezordonati, carora nu prea le place ordinea, atunci eu cred ca merita niste bani in plus. Multi mentioneaza ca experienta studentiei este mult mai buna la camin, insa daca vine vorba, degeaba stai acolo daca nu te simti bine, ca doar principalul obiectiv este sa inveti, sa iti menti o medie rezonabila la buget.
Multumec mult!
Da, toti spun treaba asta dar nici eu nu consider ca merita sa stai in camin. Plus ca daca nimeresti cu cineva care vrea sa piarda noptile si sa se culce pe la 2-3 noaptea iar tu vrei la maxim 12, ar fi o mare problema. Te poti distra si iesind cu colegii, nu trebuie sa stai neaparat in camin pentru distractiile studentiei.
Sjhxjcks întreabă: