Jozefina tu esti inca o victima a sistemului ticalosit nenorocit jegos de invatamant din Romania. Tu stiai ca in strainatate in SUA Anglia, Franta, toate facultatile au un birou de orientare in cariera la fel si liceele. In fine eu iti spun doar ca sunt foarte multi absolventi de psihologie, daca nu reusesti sa iti faci un cabinet mori de foame ca nu prea ai ce mare branza sa faci cu facultatea aia, eu ma refer la viitorul tau pentru ca nu vreau sa faci o alegere gresita cum au facut multi altii pentru ca in Romania sunt si facultati bune care iti asigura un viitor dar nu prea sunt bune cele cu profil uman si social gen : Psihologie, Gegrafie-turism, stiintele economice - e inflatie - sunt peste tot absolventi de stiinte economice, stiinte juridice, chiar si limbi la facultatea de limbi e buna o facultate cu limba exotica gen Japoneza! am vazut chiar eu anunt ca angaja om care stia Japoneza sau Chineza, sunt ambele tari foarte puternice dpdv industrial si au multe afaceri in Romania, au nevoie de traducatori! in rest gandeste-te si tu ca in ROmania s-a incercat distrugerea tarii si a economiei, o sa te lamuresti tu mai tarziu, ce mai mere in Romania - constructiile, aici mere sa faci inginerie topografica, arhitectura, constructii civile - plata va fi pe masura iar daca ai facultatea nu muncesti doar pe santier, vei avea birou si vei castiga suficient plus ca ai sansa sa lucrezi in strainatate, in rest dumnezeu cu mila depinde de tine ce vrei sa faci dar daca esti fata desteapta faci ceva prin care sa fii independenta si apreciata! ceva ce NU fac toti! gandeste-te bine ca doar prin educatie poti sa ajungi cu adevarat libera, un om needucat e sclav
Si eu sunt la psihologie si e foarte frumos dar si greu.Vei avea viitor in psihologie pentru ca vom fi obligati sa avem in fiecare institutie psihologi.sau mai sunt variante precum cabinet si se castiga din ce in ce mai bine.Dar tu alegi ce iti place cel mai mult.gandeste-te bine ca e vorba de viitorul tau.Succes!
Bună.
Facultatea este o loterie, societatea nu oferă nimic.
www.alegefacultatea.ro
Pa, pa.