Daca esti de acord cu petitia asta semneaza aici : http://www.petitieonline.com/......oti_elevii
De cate semnaturi ar fi nevoie?
De multe. Oricum, nu cred ca sunt semnificative semnaturile, ca doar nu s-or uita cei de la Educatie si vor schimba ceva. CORECT ar fi sa declare subiectul respectiv interpretabil, si sa acorde tuturor elevilor punctaj maxim. Nu sunt de acord sa se afiseze doar pentru B. SI C. punctaj maxim, deoarece nu exista in regulament 2 raspunsuri corecte pentru un subiect.
Pe barem scrie ca raspunsul corect ar fi subiectiva,dar daca inversezi ordinea propozitiilor, deci le pui in ordine normala, adica principala prima si subordonata a doua va reiesi ca subordonata este predicativa, fiindca verbul 'este' are deja subiect:dificultatea. Eu am pus predicativa, dar sunt pentru validarea ambelor raspunsuri, pentru ca fraza era mai mult decat interpretabila.
Mai bine ai face daca ai semna petitia asta, ca sa fie luate in calcul si predicativa si subiectiva.Deja s-au strans peste 18 000 de semnaturi.
Eu am scris ca e predicativa insa sunt mai multe pareri impartite.Cred ca intr-adevar ar trebui sa se ia in considerare ambele raspunsuri dar acum depinde de barem.
Eu am pus predicativa sper ca petitia sa reuseasca. Oricum nu prea ma bazez pe romana sunt pe matematica acolo sigur iau 10(ps olimpic la mate DD)