| VanessaRTP a întrebat:

imi puteti spune si mie o metoda mai usoara sa invata engleza (vocabularul).
Funda

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Buna! happy
Ma gandesc ca ar fi bine sa inveti cuvinte pe domenii,sport,muzica, scoala, locuri de munca, fructe, anotimpuri etc.Sau sa te apuci sa traduci texte.Nu texte lungi, de o pagina, de exemplu.Bafta! happy

| HaHaGirl a răspuns:

Da,stai 3 luni printre englezi si cand te duci in Romania stii engleza, pentru accent iti mai trebuie vreo 2-3 ani happy ..Citeste carti in engleza, invata cantece, uita-te la filme cu sau fara subtitrari, dar ai nevoie de o engleza clara n-o alege pe cea americana (e ca un fel de romana vorbita de moldoveni) cea britanica este cea corecta. Teach your head with no memory of others! (in traducere:Invata cu capul tau nu cu memoria altora)

| Nero a răspuns:

Poate o sa par stupid dar... daca ai simtul umorului cat de cat dezvoltat si iti petreci mare parte din timp pe net poti incerca unele site-uri de amuzament cum ar fi www.9gag.com si cu google translate deschis in bara traduci cuvintele pe care nu le intelegi si daca te prinde in cateva luni o sa poti vorbi fluent doar citind comentariile/posturile de pe site-urile respective(eu intr-o vara am invatat mai multa engleza de pe net/jocuri cat nu am invatat in 8 ani de scoala)
Ps: daca esti pasionat/a de jocuri video/filme poti invata la fel de usor
Good luck and have fun;)

| rememberme24 a răspuns:

Poti sa te uiti la filme in engleza si sa fii atenta atat la subtitrare cat si la cuvintele si expresiile folosite de actori. Poti incepe sa citesti cu voce tare si sa traduci diferite texte din cartea de engleza.Cumpara carti de gen :Invata engleza in care ai o multime de lucruri care te ajuta.
Si de pe net inveti usor engleza:comentariile si filmuletele de pe youtube, jocurile de pe facebook fara traducere etc... daca esti atenta nu ai cum sa nu pricepi aceasta limba, caci o auzi peste tot in jurul tau, fiind o limba de circulatie internationala

| MarianWLF a răspuns (pentru Nero):

Ai dreptate, si pe mine internetul m-a ajutat enorm cu engleza, engleza care se preda in scoala nu te invata sa o vorbesti, timpurile da sunt bune, dar restul sunt numa chestii inutile.