| Lou222 a întrebat:

Imi puteti spune va rog frumos cel mai bun liceu de medicina din Galati? LMK si Emil racovita sunt bune? care e cel mai bun?

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Dupa parerea mea LMK (zis mai nou CNMK) este o varianta mai buna. Este un colegiu serios, inveti cu adevarat ceva, profesorii sunt corecti si sunt mandra ca am facut acolo...
La medicina poti da de la orice liceu, orice profil... insa ar fi de preferat sa mergi la stiintele naturii ca sa inveti cu adevarat ce iti trebuie tie - chimie, biologie si ma rog fizica.
Acum depinde si ce vrei tu. Daca vrei note mari luate usor te vei duce la Racovita unde standardele sunt putin mai jos (dar nu foarte tare... e un liceu bun nu am ce spune), dar daca vrei sa ramai cu ceva dupa liceu => du-te la LMK.
Pot sa iti dau detalii prin mesaje despre acest liceu si atmosfera si toate cele - orar, profi, etc.
Sper ca am ajutat.

3 răspunsuri:
| Lou222 explică (pentru AnonimaOk):

Iti multumesc foarte mult. dar nu vreau sa te deranjez. si oricum fratele unei prietene de ale mele este acolo. imi poate da el detalii. insa daca vreau sa merg la pedagogic? Ce ma sfatuiesti?

| AnonimaOk a răspuns (pentru Lou222):

Pedagogicul nu este cel mai potrivit. Ei exceleaza pe domeniul filologiei si in general pe profilul uman. Stiintele naturii sunt pe latura reala deci... nu e cea mai inspirata decizie sa dai acolo.
Un top pentru stiintele naturii ar fi :
LMK
Cuza
Racovita
Dunarea
LVA
Cam din astea trebuie sa alegi.
Am pus LVA ultimul pentru ca fratele meu a terminat acolo si a spus ca nu fac nimic, la mdoul ca pur si simplu se iau note usor dar nu inveti mare lucru. La chimie e mai greu, ca pe unii nu ii mai scoate din 3 si alte note sub 6, dar in rest...
In fine, sper ca ti-ai facut o idee.
Nu ezita sa ma intrebi daca mai vrei informatii happy sunt bucuroasa sa ajut.

| Lou222 explică (pentru AnonimaOk):

Iti multumesc foarte mult! M-ai ajutat si meriti funda!