Salut la clasa a 8-a se da teza la alegere dintre istorie si geografie.Tu trebuie sa alegi bifand pe o foaie (asa a fost la mine). Daca alegi la geografie o sa dai pe ambele semestre la geografie si invers cu istoria. Ti se da teza din ce ai facut in anul respectiv pana la momentul tezei, dar s-ar putea sa ai nevoie si de cunostine din clasele mai mici. Deci teza o dai la ce alegi tu nu conteaza ce fac altii.(de ex la mine in clasa a noua din 30 de oameni doar o fata a dat teza la fizica ).
Dai la ce vrei tu si doar din materia de clasa a 8-a poti sa fii si singurul la o materie
Se da in functie de ce vrei tu. Tu hotarasti pentru tine. Se da doar din materia de cls a 8a.
Teza la geografie/istorie se stabileşte după preferinţele clasei. Dacă de exemplu vor mai mulţi (majoritatea) teză la geografie decât la istorie, teza va pica la geografie. Vă vor da subiecte din acel semestru, nu şi din alţi ani.
Eu una am dat din Carpaţi până la Podişuri... Sper că te-am ajutat, succes.
In clasa a opta iti alegi daca vrei sa dai teza la istorie sau la geografie, nu conteaza ce aleg colegii tai. Si se da doar din materia din clasa a opta.
Adi1987 întreabă: