| Carolina1972 a întrebat:

La geografie bac ce se da pana la urma la punctul C? De caracterizat o tara din vecinii Romaniei sau de caracterizat o unitate de relief din Romania? Mersi!
Iar la romana ce credeti ca pica?(sunt la uman)

Răspuns Câştigător
| RoxanaGhost a răspuns:

Bună! Între timp, am găsit un site care te-ar putea ajuta.Este fix ce căutam și eu.Ai noua programă+vechea programă(așa ca idee dacă vrei să compari)
https://www.geogra.ro/wpg/programa-noua-bac-aprilie-2020/
Mult succes la BAC!

2 răspunsuri:
| RoxanaGhost a răspuns:

Aici sunt si eu nedumerită.M-am uitat recent pe subiectele de anul ăsta și ai dreptate, în loc de descrierea unei țări vecine României, apar unități de relief din Ro. Încearcă să discuți cu profesoara ta de geografie, ea sigur știe. Dacă afli ceva te rog dă-mi un mesaj că și eu sunt în aceeași situație.

| Carolina1972 explică (pentru RoxanaGhost):

Da,din pacate a zis si profesorul de la clasa ca nu se mai da de caracterizat vecinii romaniei ci se dau oricare din unitatile romaniei. Deci trebuie sa stim foarte bine relieful romaniei adica modul de formare a fiecarui unitate din Romania, rocile prezente etc, fiindca asta se cere eu am gasit niste poze cu toate subunitatile de relief din Romania cu roci relief etc, daca vrei imi lasi facebookul tau si ti le trimit pe messenger.