Unele carti ce seamna cu cele scrise de Jules Verne sunt "Cronicile din Narnia".
Important este ca te-ai hotarat sa citesti ceva.Ti s-au recomandat aici o multime de carti, care merita fiecare sa fie citita. Lectura placuta!
Multumesc danut Te cheama ca pe mine Chiar o sa citesc Peste o saptamana plec la tara si nu voi avea ce face, asa ca m-am hotarat sa citesc ceva, iti urez o zi buna!
Si eu iti doresc o vacanta cat mai frumoasa.Pa!
Jules Verne- "Capitan la 15 ani" si Hector Malott- "Singur pe lume" Acestea mi-au placut cel mai mult, mai ales Singur pe lume
Bun, incep Dar fara autori
1- Fortele Raului Absolut
2-Luna Noua
3-Casa Noptii
4-Jurnalele Vampirilor
5-Twilight
6-Ingerul Noptii
7-Nu plange sub clar de luna
8-Damnare
9-Blestemul Focului
10-Gazda
11-Frenezia
12-Paranormal
13-Evermore
14-Fantomele ne stiu toate secretele
15-Academia Vampirilor
16-Baltagul
17-Ucigasul misterios.
Cam atat pentru ca trebuie sa imi fac tema acum
Dacă am timp le voi citi, sincer sunt foarte ocupat în ultima vreme, dar cu puţină voinţă sigur voi începe cu plăcere un nou volum.
Mulţumesc, o seară bună!
Harry Potter
Contele de Monte-Cristo(recomand)
Cei trei muschetari
PRINT SI CERSETOR
AVENTURILE LUI ALICE IN TARA MINUNILOR
Jules Verne - Copiii capitanului Grant...Nu am apucat sa citesc al 2'lea volum tot, dar crede'ma ca merita sa citesti aceasta frumoasa poveste, in care cei 2 copii nu se dau batuti pana nu isi gasesc tatal.
Obiecte ascutite - Gillian Flinn
Chirurgul - Tess Gerissten
Ucenicul - Tess Gerissten
O mana de oase - Stephen King
Salem's lot - Stephen King
Codul lui Da Vinci - Dan Brown
Ingeri si Demoni - Dan Brown
Simbolul Pierdut - Dan Brown
Cutia cu Fantome - Joe Hill
astea sunt mai serioase dar au multa actiune si suspans si mie, personal mi-au placut foarte mult daca vrei ceva mai usor si cu mai multa aventura, incearca Cronicile Wardstone de Joseph Delaney
Uriasul cel prietenos de Roald Dahl.
Matilda de Roald Dahl.
Mie mi-au placut mult de tot.
Scuze daca repet raspunsul, dar nu cred ca s-a trimis data trecuta.
Deci Robinson Crusoe, de Daniel Defoe, Tom Sawyer, de Mark Twain si Firmin-Aventurile unei vieti subterane, de Sam Savage.
Sunt niste carti superbe!
Lectura placuta!*
Depinde ce iti place
sf: aripi, nascuta la miezul noptii, tara duncan( 12 volume de vreo 500 de pagini, doar 6 in tara)
istorie: roman grue grozovanul( e o carte veche care cred ca nu mai este)
animale: ( inca o carte veche) noi si puii animalelor de olga perovskaia(cred ca se scrie asa)
daca ai alte preferinte sa imi spui ca mai gasesc carti
just ask
Ceva mai clasic, Ceva Nu stiu cum sa ma exprim.
Nu ma pricep la chestii clasice dar imi plac mult sf, mai ales cu dragoni. merita citite eragon, 4 volume, tara duncan, aripi, nascuta la miezul noptii, EON(al doilea volum eona) si imblanzitorul dragonilor. super tari. sper ca te-ai hotarat
Hei Brancusi! Buna! Nu cred ca ne cunoastem dar eu te am la prieteni(la fel si tu)
Ce carti imi recomanzi sa citesc?
As vrea sa citesc Aventurile lui Oliver Twist, dar eu nu am gasit in Constanta si in Navodari(unde stau eu)
Mai interesant dintre ce au zis ceilalti am gasit Singur pe lume si Copii capitanului Grant.Tot ceva de Jules Verne sau altii gen el!
Daca nu spune-mi ce sa aleg? Copiii capitanului Grant sau Singur pe lume?
Am auzit ca e misto singur pe lume dar dupa cate a spus Chrisz pare interesanta si Copiii capitanului Grant! Deci ce ma sfatuiesti?
Bună ziua, cu respect te sulut, pâi în primul rând trebuie să citeşti ce vrei tu apoi să ceri sfaturi... Eu te-aş sfătui să citeşti Singur pe lume o carte foarte interesantă precum şi autorul ei : Hector Malot.
Desigur ar mai fi o idee să citeşti şi copii căpitanului grant şi căpitan la 15 ani dar pe mine unul nu m-a încântat deloc, fiecare cu gusturile lui.
O zi splendidă!
Mersi Brancusi!
Brancusi iti multumesc foarte mult! Am ales Singur pe lume si sunt foarte incantat de aceasta carte! Mersi inca o data!
Eragon, Twilight, Casa Noptii si multe altele
Pai... Jules Verne? sunt multe carti ale lui minunate
Mulţumesc de încurajare, am mai precizat acum am alte înclinaţi spre romane poliţiste, oricum mersi!