Daca chiar te pasioneaza desenul eu zic sa mergi pe el, si daca chiar ai talent; cu biologia si stiintele naturii e mai greu sa stii ..va trebui sa muncesti foarte mult si e foarte stresant crede-ma. Apropo, ai un site pe care iti postezi desene? ^^ as vrea sa stiu daca nu te deranjeaza, poti sa imi dai mesaj :*
Bună
Cel mai bine alegi ce îți place ție și ce îți îndemă sufletu.
O seară bună!
După părerea mea toate 3 sunt materii frumoase.
Dacă spui că adori pictura ar trebui să mergi acolo, dar dacă se dovedeşte că n-ai destul talent, poţi oricând încerca biologia, e fascinantă această materie.
Ai putea sa te gandesti si la ce meserie vrei sa te faci.Nu poti face stiinte ale naturi si sa te faci pictor.
Eu te-as sfatui sa mergi pe varianta Reala adica cea cu biologia si chimia (Stiinte ale naturii) este mai de viitor decat desenul.
Poate,dar daca este mai greu decat mi-as fi inchipuit eu? adica acum stiu foarte multe legat de aceaste materii si am note mari media 10 la chimie 9 la bio, totusi ma gandesc, imi plac mult dar daca vor incepe sa-mi displaca? si nu stiu adica...da este o varianta dar daca aleg biologia ce fac cu talentul la desen, caci il am. sunt la cercul de pictura la scoala, si merg la olimpiade.
Arte plastice e mai ok. poti sa devii designer si alte lucruri din care poti da frau imaginatiei