Pai,incepi asa
Descrierea literara este o creatie in care sunt surprinse trasaturile caracteristice ale uni anotimp,personaj,obuect,fenomen meteorologic,moment al zilei etc.
Fragmentul citat de... (care ti-l da la examen) este o descriere in proza al carui obiect il reprezinta(scrii despre ce se vorbeste in text).
Cu ajutorul descrierii ca mod de expunere,scriitorul zugraveste imaginea... (de ex:anotimp,sau despre ce este vorba) cu ajutorul figurilor de stil si a imaginilor artistice.
Remarcam prezenta epitetului,personificarii,a comparatiei,a repetitiei,a metaforei, etc(si dai exemple din fiecare)
Acestea dau nastere unor imagini artistice prepoderent vizuale (dai exemple).
Datorita tuturor trasaturilor prezentate mai sus, fragmebtul citat"...", de... este o descriere literara.
Nu e greu, dar trebuie sa inveti
Ce e aia OPINIE? Daca ai nevoie de ajutor in a iti exprima o PARERE PERSONALA, atunci poate ca trebuia sa faci scoala pentru cei cu nevoi speciale... sau sa casti ochii mari la ore.
Am luat 8, 90 la simulare desteptule daca raspunzi numa sa mai bine nu raspunde
Simulare, lol. Note, lol. Mi se rupe de cit ai luat. Ce se vede conteaza.
Huh? Nu stiu puisor de-astea, eu cind am terminat a opta se dadea admitere pe bune la liceu, nu cacaturi de-astea cum dati voi. Si am intrat cu peste 9. 9, 23, daca imi aduc bine aminte.
Nu e vina mea ca se da mai usor in opinia ta(acum nu mai prea invata nimeni asa ca asta e), acuma lumea e facebook
Eu nu ma refeream la argumentare descriere ca asta e usor, eu ma refeream la o descriere de genul:Alba ca zapada este...si asta pare sa ii lumineze fruntea.Adica de aia care se poate da la partea a doua.
Numai98356 întreabă: