1. Măsura e bună. DOAR dacă ai fi scris că era de 5-7 silabe ți-ar fi scăzut. În rest, nu.
2. Posibil să-ți scadă aici. Copiii de 4-6 ani sunt TOȚI cei care au participat la acel studio. Ție îți cerea doar cei care au capacitatea de empatie.
3. În barem scrie conjuncție coordonatoare. Tu dacă ai scris copulativă, e clar că e și coordonatoare. Depinde de evaluator aici.
Off...deci la prima sigur nu imi scade? chiar daca am pus-o invers? si la a doua am scris in paranteza, adica am spus ca acea categorie este cea de copii cu varsta de. si in paranteza " cei care au fost expusi la literatura "
Dc sa faci contestatie pentru ca nu poti schimba ce-ai scris in lucrare, iar profesorii pot fi si mai duri la contestatii. apoi:
-la prima depinde mult de bunatatea si ingaduinta profei, dar totusi cred ca-ti va da punctajul pentru ca te intreaba masura versurilor, si masura se da in ordine crescatoare, adica cand ne punea la ora sa scriem masura unei poezii de 5-8 silabe de exemplu nu conta care vers era intai, trebuia sa scriem de la cel mai mic la cel mai mare
2.la aia cu copii banuesc, ca-ti puncteaza chiar daca raspunsul e mai lung, dar ai raspuns intrebarii, si in plus si eu am scris la fel.
3-si aici ar putea sa-ti dea pentru ca o conjunctie copulativa e clar ca e coordonatoare, dar nu stiu sigur.
BAFTA MAINE.
Doamne mersi mult, sper sa imi dea. Adica eu compunerea am facut-o destul de frumoasa... poate vazand ca ma descurc cat de cat nu o sa imi scada. sper din tot sufletul. Bafta si tie, presupun ca daca ai scris la fel ai si tu maine examen. sa speram ca e usor la mate
Ba da, la întrebarea cu copiii îți dă dacă ai scris și în paranteză.
Baftă, sper să nimerești evaluatori indulgenți!
1. E corect, nu scade.
2. Scade tot, pentru că nu ăsta e răspunsul.
3. Aici depinde de corector. Poate îţi punctează, poate nu. Eu zic că da, pentru că se subînţelege ca ştiai.
De ce imi multumesti? n-am spus c-o sa faca asa am spus doar ca asa ar trebui.
Deci nu conteaza ca am explicat in paranteza, am zis ca grupa este cea a copiilor de 4-6 ani (care au fost expusi la literatura)
A, ai pus în paranteză?
Atunci poate îţi punctează, la fel, depinde total de corector.
Off ce ma enerveazaaa doamne ) urmatorii mei 4 ani depind de ce corector imi pica ( si de matematica)
La fiecare examen o să depinzi de corector Chiar şi la mate. O.o Ciudat, dar adevărat.
Off.da, asa e. Dar acum m-am linistit, adica doar asta am gresit, sper sa nu iau sub 9, 50