| Nistor_Valentin_2002 a întrebat:

Saptamana viitoare trebuie sa dau probele pedagogice pentru admiterea la liceu numai ca am o problema. Se dau si probe sportive dar eu nu am voie sa fac sport. Pot aduce o scutire sau ceva? Daca da trebuie pusa in dosar cand il predau?
Ajutati ma!

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

La sustinerea probele de verificare a aptitudinilor nu sunt acceptate scutirile de niciun fel ---candidatii inscrisi trebuie sa sustina toate probele!
Aptitudinile care urmeaza a fi investigate/cercetate la proba de aptitudini fizice sunt:
*memorie motrica si coordonare ( reproduci intocmai 2-3 exercitii dupa un model)
*3-4 elemente de gimnastica acrobatica din programul claselor a 5-a si a 6-a, executate izolat( de exemplu : cumpana pe un genunchi sau un picior, podul de jos, semisfoara, rostogoliri )
*alergare de 600m fara cerinta de timp(implica un efort moderat).

Daca ai probleme medicale care iti interzic efortul fizic nu este cazul sa te inscrii in vederea sustinerii probelori de aptitudini la un liceu cu profil pedagogic.

4 răspunsuri:
| christall a răspuns:

Mai bine te duci la secretariat si te intrresezi ce trebuie sa faci ca sa nu te trezesti ca-ti mai trebuie ceva si e prea tarziu.

| Nistor_Valentin_2002 explică (pentru alessia5158):

Multumesc. Dar la probele muzicale nu stiu ce muzica sa cant. Imi poti recomanda una?

| alessia5158 a răspuns (pentru Nistor_Valentin_2002):

Imi pare rau, nu-ti pot face nicio recomandare!

| Mariș_Gabriela_2002 a răspuns:

Si eu dau la pedagogic. Ai nevoie de adeverinta medicala, copie si original certificat de nastere, copie si original buletin si o fişă eliberata de scoala la care esti acum. Daca nu Poti face sport, Poti suna la numarul pus la dispozitie de liceul la care vrei sa mergi. Si Poti intreba in 22.05. 2017 cand mergi sa te înscri la probe.
La muzica Poti alege dintre "Cucule, pasare sura", "ciobanas cu 300 de oi", "povestea unui ciobanas" sau orice alta melodie învăţată la care stii ca te descurci. La desen ai nevoie de: tempera/acuarele, pensule, pahar, creion simplu, radiera, ascutitoare si un liniar pentru a trasa o axa de simetrie (te va ajuta la desenul pe care trebuie sa il faci). La interviu reciti 2-3 strofe dintr-o poezie aleasa de tine si discuti cu o comisie (sa vada cum participi la discutie).
Sper ca te-am ajutat.
Succes!