| Biiiancaaaaaa a întrebat:

Sunt din Iasi si nu sunt hotarata in prinvinta liceului la care sa ma duc happy
La examene am luat 10 la romana si 9.80 la matematica, si cu media mea pe cei 4 ani (9.84) imi iese media de admitere 9.87
Ce liceu imi recomandati?
As prefera sa raspunda doar cei care sunt la liceele respective sau cei care vor sa mearga acolo happy
Multumesc si

Răspuns Câştigător
| DayByDay a răspuns:

Hei ^^ si eu sunt din Iasi, insa eu am terminat a 12-a. Cu media ta poti intra lejer la orice liceu din oras.
Iti recomand totusi, "Costache Negruzzi", "Emil Racovita " sau "National". Acum depinde ce profil vrei sa urmezi. Bafta la liceu happy

8 răspunsuri:
| LaRkiNNN a răspuns:

Eu iti recomand la un Mate-Info sau Bio-chimie.
Acolo ajung toti cei care invata bine [ca tine] si dupa aceea ai posibilitatea sa mergi la o facultate foarte buna iar dupa sa iti gasesti un loc de munca foarte bun si bine platit.
Profilul conteaza mai mult la facultate... profilul si bacul.
Baga prima optiune Bio-Chimie iar apoi Mate-info... la bio sunt cei care invata mai multe iar in schimb la mate-info te bazezi mai mult pe matematica si info.
La bio nu te bazezi numai pe biologie si chimie, acolo e ca un fel de generala dar mult mai intens. Bafta! happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi toate detaliile pe www.edu.ro
Pa, pa.

| zuzu04 a răspuns:

Eu iti sugerez sa mergi la un profil care te atrage, nu la unul doar de-a dragul de a merge. Anul acesta o sa se intre cu medii foarte mari la licee, deoarece au fost cele mai simple subiecte din ultimii ani. Mult succes in alegerea profilului dorit! O zi frumoasa iti doresc! happy

| Rebeca21121 a răspuns:

Ooo liceano, eu zic sa te duci pe centura, cel mai bine! Iti va placea. Promit!

| Biiiancaaaaaa explică (pentru Rebeca21121):

Ce frustrata esti laughing
Pe centura sa stati tu cu trimiti pe mama ta nu vreau sa va iau jobulwinking

| Rebeca21121 a răspuns (pentru Biiiancaaaaaa):

Frustrata? Eu? laughing))))))))
Mai spart!
Si ce zici te duci sau nu te duci?smug

| Biiiancaaaaaa explică (pentru Rebeca21121):

*m-ai...
Invata sa scrii si dupa da sfaturiwinking

| Rebeca21121 a răspuns (pentru Biiiancaaaaaa):

Du-te ma de deasteapta ce esti tu iuiuiui pupo mama