| Magda211102 a întrebat:

Sunt disperată pentru că cățelul meu, un ciobănesc caucazian, nu vrea să între în cușca lui sub nicio formă. De obicei este scos afară ca să se joace de 2 ori pe zi, dar azi a fost scos doar o dată, la ora 5 P.M. De atunci și până acum nu vrea deloc să intre. Cred că e în călduri și l-aș lăsa să doarmă afară, dar mi-e frică pentru el, căci am niște vecini invidioși, care mi-au otrăvit foarte mulți câini ori i-au ademenit și furat și ce le-or mai fi făcut, bietelor animale. Am încercat toată familia să-l băgăm în țarcul lui, dar nu vrea. Am încercat cu biscuiți pentru căței, cu masa lui de seară, cu o bucătă de cârnaț și chiar cu ceva friptură, l-am mângâiat și l-am încurajat să între, nimic, din contră e speriat.
Nu știm ce să-i mai facem. Ajutați-mă, vă rog!

10 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Spala pe interior locul unde doarme cu var. Se usuca chit ca este frig afara. Papa de doua ori pe zi, puse in cusca. Totul cu rabdare.

| Magda211102 explică (pentru baru):

Aici ai/aveți dreptate, cu răbdare. Dar chiar de nu ar intra în cușcă, măcar de ar intra în țarc. Am fost în țarcului lui, nu e nimic periculos. Cred că nu a avut chef să intre, iar noi am insistat cam tare și s-a speriat și acum îi e teamă să intre deși nu e niciun pericol.

| baru a răspuns (pentru Magda211102):

Cu calm si rabdare. Totul se rezolva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat "ca catelusul" tau nu vrea sa intre in cusca laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici căcățelul meu nu vrea sa iasa din cusca.

| Jdjsnshxjxjshdhx a răspuns:

Poate s-a saturat sa stea închis acolo. Lasa l in seara asta afara, iar mâine daca continua sa nu vrea, du l la o cățea. Pana la urma e si el mascul. Sau bagă l cu forța in țarc. Ia l in brațe si du l acolo.

| Magda211102 explică (pentru Jdjsnshxjxjshdhx):

L-aș lua în brațe, dar e cam greu la cele 40 de kg, chiar dacă eu îi spun cățel, el totuși are mai mult de un 1

| Ceva_Aura_1988 a răspuns:

Salutare.
Ati verificat cusca? (o fi aparut ceva ce nu-i convine).
Cat are?
Cineva mai mic sa intre in cusca, sa il cheme, sa se joace cu el ca sa se linisteasca.

| Magda211102 explică (pentru Ceva_Aura_1988):

Are un 1 si 4 luni. Nu este nicio persoana micuta care sa intre. Chiar daca avea ceva cușca, putea intra în țarc și să doarmă acolo, ar fi fost în siguranță. Sunt sigură că frigul nu e o problemă pentru el, ci vecinii.
L-am chemat, l-am mângâiat, dar e noapte și e puțin cam greu.