Spala pe interior locul unde doarme cu var. Se usuca chit ca este frig afara. Papa de doua ori pe zi, puse in cusca. Totul cu rabdare.
Aici ai/aveți dreptate, cu răbdare. Dar chiar de nu ar intra în cușcă, măcar de ar intra în țarc. Am fost în țarcului lui, nu e nimic periculos. Cred că nu a avut chef să intre, iar noi am insistat cam tare și s-a speriat și acum îi e teamă să intre deși nu e niciun pericol.
Cu calm si rabdare. Totul se rezolva.
Poate s-a saturat sa stea închis acolo. Lasa l in seara asta afara, iar mâine daca continua sa nu vrea, du l la o cățea. Pana la urma e si el mascul. Sau bagă l cu forța in țarc. Ia l in brațe si du l acolo.
L-aș lua în brațe, dar e cam greu la cele 40 de kg, chiar dacă eu îi spun cățel, el totuși are mai mult de un 1
Salutare.
Ati verificat cusca? (o fi aparut ceva ce nu-i convine).
Cat are?
Cineva mai mic sa intre in cusca, sa il cheme, sa se joace cu el ca sa se linisteasca.
Are un 1 si 4 luni. Nu este nicio persoana micuta care sa intre. Chiar daca avea ceva cușca, putea intra în țarc și să doarmă acolo, ar fi fost în siguranță. Sunt sigură că frigul nu e o problemă pentru el, ci vecinii.
L-am chemat, l-am mângâiat, dar e noapte și e puțin cam greu.