Poate s-a saturat sa stea închis acolo. Lasa l in seara asta afara, iar mâine daca continua sa nu vrea, du l la o cățea. Pana la urma e si el mascul. Sau bagă l cu forța in țarc. Ia l in brațe si du l acolo.
L-aș lua în brațe, dar e cam greu la cele 40 de kg, chiar dacă eu îi spun cățel, el totuși are mai mult de un 1
Salutare.
Ati verificat cusca? (o fi aparut ceva ce nu-i convine).
Cat are?
Cineva mai mic sa intre in cusca, sa il cheme, sa se joace cu el ca sa se linisteasca.
Spala pe interior locul unde doarme cu var. Se usuca chit ca este frig afara. Papa de doua ori pe zi, puse in cusca. Totul cu rabdare.
Are un 1 si 4 luni. Nu este nicio persoana micuta care sa intre. Chiar daca avea ceva cușca, putea intra în țarc și să doarmă acolo, ar fi fost în siguranță. Sunt sigură că frigul nu e o problemă pentru el, ci vecinii.
L-am chemat, l-am mângâiat, dar e noapte și e puțin cam greu.
Aici ai/aveți dreptate, cu răbdare. Dar chiar de nu ar intra în cușcă, măcar de ar intra în țarc. Am fost în țarcului lui, nu e nimic periculos. Cred că nu a avut chef să intre, iar noi am insistat cam tare și s-a speriat și acum îi e teamă să intre deși nu e niciun pericol.
tonyc7 întreabă: