Tu mergi si depui dosarul unde vrei, depinde de locuri si medie dar daca vrei la un liceu bun cu medie mica exista o modalitate...
Mergi la ori ce liceu faci 1 luna si te transferi la cel dorit, ai nevoie de un motiv scris pe o cerere la director facuta de parinti tai. Succes
El nu are dreptul sa te inscrie la profesionala fara acordul tau.Bineinteles daca tu vrei sa dai examenul, il dai si daca se gaseste liceu la care poti intra cu media ta, chiar si foarte mica, poti intra la liceu.Sunt licee la care poti intra cu medii foarte mici, deci ai sanse.Nu te descuraja. Spune-i dirugintelui ca vrei la liceu, dar sa stii ca trebuie sa nu fii corigent, asta e singura conditie sa intri la examene si la admitere.Succes!
Dupa parerea mea nu merita sa dai la profesionala, mai bine faci liceul si mergi inainte cu studiile, nu iti rata viitorul. Poti anula cererea la director.Mult succes! alegerea este a ta.
N-ai auzit ca nu le are cu studiul? Cu toate ca nu e corect ce a facut dirigintele lui, decat sa treaca 4 ani degeaba printr-un liceu, mai bine invata o meserie.
Nu merita scoala profesionala, eu am facut-o si trebuie sa fac inca 2 ani pentru ca am avut cateva alegeri proaste.
La profesionala o s-a cam stai degeaba la practica si nu prea o sa inveti nimic, depinde si de profil, dar totusi iti dau un exemplu in cazul meu am avut profilul Operator CNC, o tampenie, poti face curs pentru aceasta meserie, iar posturile la noi in tara sunt limitate.
Mai bine sa puna mana pe carte cat mai repede, ca altfel mai tarziu ajungi ca mine sa faci inca 2 ani sa termini 12 clase si eventual sa dai bacul.
Curiosul999 întreabă: