| BebeDany a întrebat:

Buna TPU sunt in clasa a-8-a si trebuie sa tin un discurs.Va rog ajutati-ma vreau sa fie mai lung si sa fie foarte emotionant.Eu sunt la aceea scoala din clasa a 7 Semestrul 2. Daca se poate sa imi raspundeti cat mai repede...Dau funda :* :* happy

Răspuns Câştigător
| Bogdane21 a răspuns:

Pai eu as zice asa,, De cand am intrat in scoala aceasta m-am simtit foarte bine. Colegii, profesorii, domnul director, m-au primit cu caldura. Domnii si doamnele profesoare m-au invatat multe lucruri, pe care in acel moment nu le stiam. Multumesc ca m-ati invatat aceste lucruri minunte. O sa-mi fie dor de scoala, de colegi, de domnii si doamnele profesoare, de domnul director. Am trait o experienta de neuitat``

5 răspunsuri:
| BebeDany explică:

Da,Bogdane21 Dar eu voiam ceva mai lung si emotionant..Scuze dar mai astept alte raspunsuri multumesc oricum, daca nu mai raspunde nimeni timp de 2 zile iti dau funda. big grin

| BebeDany explică (pentru Bogdane21):

Da,Bogdane21 dar eu voiam ceva mai lung si mai emotionant dar multumesc oricum o sa iti dau funda daca nu mai raspunde nimeni in 2 zile funda e a ta. big grin

Da Bogdane21 eu voiam ceva mai lung si mai emotionant.Dar multumesc oricum. Daca nu raspunde nimeni timp de 2 zile funda e a ta. big grin

| Bogdane21 a răspuns (pentru BebeDany):

Deci? Funda?

Gata o ai bafta si mersi. pentru raspuns.