| Mituca a întrebat:

Sunt la matematica-informatica intensiv informatica si nu imi plac matematica informatica si fizica. Chiar daca invat cum sa fac exercitii dificile invat mecanic si nu am nici o satisfactie din asta. La limbi straine imi dau silinta si as vrea sa merg mai departe pe engleza-germana-japoneza dar toata lumea imi spune sa merg pe informatica deoarece se plateste bine. Sa ma indrept catre un domeniu ce nu imi place si in care nu pot avansa sau sa merg pe ce imi place?

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Absolut nu, transfera-te, fa ce-ti place.
Toti spun ca in IT se castiga, dar eu am multi prieteni care au 2500 salariul cu tot cu ani de experienta si sunt toti foarte plictisiti de viata.
Fa ce-ti place, ca o viata ai. Nu doar in IT se plateste bine.

4 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Zice bine @supadeceapa.

| AC4S4 a răspuns:

Daca ai avea o mica atractie spre materiile matematica si informatica, tot ti-ar fi greu sa avansezi in acest domeniu. Trebuie sa iti placa destul de mult, nu doar putin, ca sa iti fie usor. Tie, cum nu iti plac, iti va fi extrem de greu daca vei continua pe aceasta parte de IT.
Cel mai bine orienteaza-te spre limbile straine sau orice iti place. Se primeste decent spre bine si in alte domenii.

| Mituca explică (pentru supadeceapa):

Nu ti-am luat sfatul in considerare... iar acum sunt student la UPB si o sa renunt la facultate laughing)

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Mituca):

Râd, dar îmi pare rău laughing))