Daca deja ti-e frica de bac, nici nu pot sa imi imaginez cum o sa fie cand o sa il dai . Cel mai bine e sa stai linistit, daca inveti nu-i asa de greu.
Omule,stai linistit, eu trec a 10-a si n-am treaba). Clasa a 9-a este pentru a te acomoda cu profesorii, liceul si mai ales cu noi colegi.Nu-ti face griji din primul an de liceu.Ideea e doar sa ramai cu picioarele pe pamant in primul an si sa te ti cat de cat cu invatatul.La sfarsitul anului vei realiza(ca mine) ca in clasa a 10-a se pot face mult mai multe daca esti mai perseverent, dar pana atunci poti sta calm.
Eu trec a 10-a şi m-am uitat ieri peste subiectele de la bac de saptamana asta si mi s-au parut super uşoare.
La română la subiectul 1 e materie de gimnaziu/clasa a 9-a, la subiectul 2 e tot ceva gen compunerile din a 8-a şi la subiectul 3 sunt eseuri de invatat pe de rost.
La fizică iarăşi a fost foarte, dar foarte accesibil, mă refer la partea de mecanică pe care am invatat-o anul asta, la chimie la primele subiecte iarasi i s-a parut usor, la fel si la info si la bio.
Greu e pentru cei slabi.
Bacul in esenta nu este greu, depinde de tine daca vrei sa inveti sau nu. Si oricum mai ai pana in a 12-a, deocamdata tu sa te acomodezi cu clasa a 9-a.
Nu e greu bacul, eu m-am apucat de invatat cu o saptamana inainte, iar la biologie am citit din caiete in noaptea de dinaintea examenului Chiar m-am simtit dezamagita de importanta mare pe care o are in comparatie cu lipsa dificultatii :/
Depinde de tine! Daca inveti nu este greu, daca nu inveti este catastrofa! Tu sti ce vrei sa faci.
Alexandra87889 întreabă: