| AoiTori a întrebat:

Buna TPU-useri happy Am o intrebare doar pentru cei care au cartea: "Limba japoneza" de Neculai Amalinei? Este folositoare? Inveti cedva din ea? Va ro raspundeti rapid.

Multumes anticipat happy

5 răspunsuri:
| expertulginecolog a răspuns:

O am eu
Consider ca este destul de folosituare
Citesteo sa vezi ca am drepatatebig grin

| Harumiiii a răspuns:

Heyhappy. O prietena de-a mea si-a cumparat editia a V-a a acestei carti (cea de culoare rosiatica). Am vrut sa-mi iau si eu dar mi s-a parut prea ...cum sa zic..basic. Daca esti incepatoare, in sensul ca nu stii mai nimic despre limba japoneza, cartea e perfecta pentru tine pentru ca vine si cu CD, expresiile sunt toate traduse, explicatiile sunt cat se poate de clare, etc. Nu tin minte exact dar cred ca includea si carcaterele kanji de baza. Oricum, ramane sa te decizi tu.
Daca totusi stii cateva ceva sau ai invatat hiragana si katakana Genki mi se pare mai buna (numai ca e in engleza). Bafta!happy

| AoiTori explică (pentru Harumiiii):

Am invatat o multime de cuvinte din tot felul de seriale, dar vreau sa stiu cu adevarat sa vorbesc aceasta limba. Acea carte am vazut-o la o fata si ma gandesc ca ar fi potrivita pentru mine.happy

| AoiTori explică:

Despre cartile angelei hondru ce parere aveti? happy

| Harumiiii a răspuns (pentru AoiTori):

Pai daca vrei sa incepi cu inceputul poti sa ti-o iei. Nu stiu exact care e nivelul tau acum. Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi intr-o librarie sa o rasfoiesti si apoi te decizi. Asa a facut prietena mea.
Cat despre cartile Angelei Hondru nu stiu ce sa-ti spun. Am auzit ca a scris un ghid de conversatie roman-japonez dar doar atat. Mie mi s-a parut cel mai accesibil sa-mi caut carti de japoneza pe net, in engleza pentru ca cele mai bune materiale de regula sunt in engleza. Nu mai zic ca ai si de unde alege si sunt gratis. Bine, nu chiar 100% gratis. Eu dupa ce mi-am descarcat cartile in format digital le-am printat. M-a costat ceva dar am tot ce imi trebuie.happy