| DiaaaaBlondii a întrebat:

Buna TPU va rog ajutati-ma. Cine imi spune si mie toate titlurile lectiilor la psihologie din clasa a10-a. Va rog frumos mi-ati fi de mare ajutor. Fundă!

Răspuns Câştigător
| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Buna.
1)Procesele psihice si rolul lor in evolutia personalitatii
a)Psihicul si caracteristicile
acestuia
*Ipostazele psihicului
(inconstient,
subconstient, constient si relatiile dintre ele.
b)Procese cognitive senzoriale -
caracterizare generala
*Senzatiile si perceptiile - Reprezentarea
c)Procese cognitive superioare -gandirea
-memoria
-imaginatia
d)Limbajul
e)Procese reglatorii:
-motivatia
-vointa
-afectivitatea
-atentia
2)Structura si dezvoltarea personalitatii
a)carcaterizarea generala a personalitatii
*individ-persoana-personalitate
b)Temperamentul
c)Aptitudinile
-inteligenta ca aptitudine generala
*inteligente multiple
d)Caracterul
e) Creativitatea
*Diferente individuale in manifestarea
personalitatii
*Etape in dezvoltarea personalitatii
3)Conduita psihosociala
a)Imaginea de sine si perceptia sociala a imaginii de sine
b)Relatiile interpersonale si rolul lor in formarea si dezvoltarea personalitatii
c)Comportamente pro si antisociale
*Atitudinile sociale si evolutia lor.
Titlurile cu * reprezinta lectiile care se fac doar la profilurile stiinte sociale si filologie. O zi buna!

6 răspunsuri:
| miTzuliK93 a răspuns:

Mai, mai, mai. Ai fi putut gasi si singura, dar... big grin Uite, te pot ajuta eu, de data asta:

Psihicul si caracteristicile acestuia, Ipostazele psihicului si relatiile dintre ele, Baze metodologice.
Perceptia.
Reprezentarea.
Gandirea.
Memoria.
Imaginatia.
Limbajul.
Atentia.
Motivatia.
Afectivitatea.
Activitatea voluntara.
Deprinderile.
Personalitatea.
Individ, Persoana, Personalitate.
Temperamentul.
Aptitudinile
Caracterul
Creativitatea
Etape in dezvoltarea personalitatii
Imaginea de sine si perceptia ei sociala
Relatiile interpersonale
Comportamente pro si anti sociale
Atitudinile sociale si formarea lor

| Hakuouki a răspuns:

Vointa, Atentia, Aptitudini, Memoria, Afectivitatea, Deprinderile, Personalitatea, Temperamentul, Senzatia, Gandirea, Reprezentarea, Perceptia, Aptitudinile, Caracterul, Activitatea Voluntara, Etape de dezvoltare apersonalitatii, Limbajul, Perceptia Sociala, Relatii interpersonale, Individ-Persoana-Personalitate, Creativitate, Atentia, Motivatia, Relatii interpersonale, Sezantia. Dar daca nu esti la stiinte sociale s-ar putea sa nu le faci chiar pe toate. Oricum eu doar atatea imi amintesc, succes la scoala.

| DiaaaaBlondii explică (pentru miTzuliK93):

Mulțumesc frumos. Ideea e ca mâine am bacul la psiho sunt atat de stresata încât credemă că nu am mai gasit nici macar pe google toate lectiile, si am lectiile scrise am si programa dar voiam sa ma asigur ca am toate lectiile si ca nu mi-a scapat nimic din ce am învățat.

| DiaaaaBlondii explică (pentru Hakuouki):

Multumesc frumos dar imi trebuiam toate pentru ca dupa cum am mai spus voiam sa ma asigur ca mi-am invatat toate lectiile sau ca nu imi lipseste mie nici una ..si mersii, dar am terminat scoala. Maine am bacul. Dar mersii oricum de raspunswinking

| Hakuouki a răspuns (pentru DiaaaaBlondii):

Nu am stiut, succes cu bacul atunci, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta, dar am uitat si eu unele dintre el si adevarul fie spus, nici nu am trecut pe la toate. laughing

| DiaaaaBlondii explică:

Mersi mersi happy