| georgianafr690 a întrebat:

Buna TPU!
Vin aici cu o intrebare si sper sa primesc ajutor din partea voastra. Sunt clasa a 11a si din clasa a 5a sunt la un liceu de muzica. Ideea este ca instrumentul la care cant nu este prea cautat si as risca sa nu am un loc de munca in acest domeniu chiar si cu studii superioare. Imi place foarte mult romana si as dori sa ma inscriu si la facultatea de litere,dar si la conservator. Credeti ca o sa fie greu sa fac doua facultati? Este facultatea de litere grea? Ca specializare as vrea sa merg pe romana-engleza, nu stiu prea multe detalii legate de asta.

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Pai si ce legatura are facultatea de litere de la care maxim iesi profesor de limba romana cu scoala de muzica? Si care e legatura dintre instrumentul tau si facultatea de litere? Sau de ce te rupi in 3 directii diferite? Ori mergi pe muzica ori pe altceva ca nu inteleg. "Ca specializare as vrea sa merg pe romana-engleza" tot tu ai zis ca "Sunt clasa a 11a si din clasa a 5a sunt la un liceu de muzica. Ideea este ca instrumentul la care cant nu este prea cautat si as risca sa nu am un loc de munca in acest domeniu" iar apoi ai spus "Ca specializare as vrea sa merg pe romana-engleza" makes ZERO sense. Deci efectiv e ca si cum eu m-as pregati toata copilaria si adolescenta sa devin doctor dar ma duc si fac facultatea de geografie.

| georgianafr690 explică (pentru siriusblack98):

Am spus ca vreau sa le fac pe ambele. Am venit aici sa pun intrebari la care sa primesc raspuns si sa stiu ce sa fac, nu sa se ia cineva aiurea de mine happy mi am exprimat punctul de vedere si dorintele, nu e necesar sa fie stiut istoricul-de ce am ajuns la acel liceu, de ce il termin si etc.