In aceelasi caz am fost si eu, in primul rand ar fi trebuit sa intrebi la secretariat care este materia din care dai diferentele ca ma gandesc ca asta te-ar fi ajutat mai mult, spun asta ca unii profesori pun accent doar pe o parte, nu pe toata.
Acum sincer iti spun si daca ai nota mica rau, sunt multe locuri libere si putini care dati probe pentru transfer nu o sa ai probleme.
I-ar legat de intrebarea ta cu daca sunt constienti, da asa ar fi normal sa fie dar conteaza de cine dai pentru ca poti sa dai o amarata de proba si sa primesti 10 sau sa dai ceva calumea si sa ai o nota mica.
Totul depinde de cat incapatanat este profesorul si cat de in serios i-a treaba asta.
Oricum ar fi subiectele nu ar trebui sa fie grele cel putin la grila pentru ca sunt si unele chestii ce sunt doar de logica nu doar de latina.
De ce ar fi profesorii ingrijorati ca tu nu ai facut latina deloc, daca tu esti acela care ceri transferul si ai obligatia sa te preagatesti foarte bine la toate materiile la care trebuie sa dai examene?
Asta este o conditie obligatorie si eliminatorie, unde nu-i treaba profesorului daca inveti sau nu, ci a ta, ca tu vrei sa te transferi, asadar trebuie sa iei in serios latina daca vrei sa treci examenul.
Doamna violeta va apreziez raspunsul dar traim in Romania nu va luati filme de scoli uimitori de bune, am mai avut prieteni care s au transfera si mi-au zis ca pe profesori nu prea ii intereseaza câtă latina au stiut deoarece stiu ca nu au cum sa stiu multa deoarece nu au facut
Probabil ca au dat spaga profesorilor, de aceea s-au prefacut ca nu-i intereseaza prea mult.
Hei, de pe ce profil vii? Am depus și eu cererea, să mă transfer pe științe sociale. Ce medie ai avut? Eu încă nu am aflat dacă mi s-a aprobat, tu acum?
Nu cunoasteti realitatea daca afirmati asta, ma gandesc ca a-ti trecut de perioada liceala si nu stiti cum sunt toti profesorii de fata doar cu elevii. Unii nu isi dau interesul i-ar altii iau totul prea in serios.
Ba tocmai, ca stiu care-i realitatea din scoli, fiindca am colegi care-s profesori, altii care-s parinti samd.
Atunci cel mai probabil profesorii pe care-i cunoasteti sunt niste profesori cu capul pe umeri, responsabili si maturi eu imi confirm afirmarile din simplu fapt ca am fost intr-o scoala renumita in clasele 1-8, si 2 licee in perioada liceala.
Trecand si printr-un 'transfer', de aia am precizat ca nu se cunoaste realitatea din toate scolile.
Ma scuzati domule cipi, sunt constient ca Romania isi are radacilile in latina insa nu toate cuvintele sunt la fel si nu, nu din cauza latinei se numeste tara noastra Romania. Numele de „România" vine de etnonimul „român" şi de la numele Ţării Româneşti, provincia la sud de Carpaţi.
Mersii enrom de mult pentru raspuns mi ai mai luat din emotii, am trecut probele!
alexcatalin13 întreabă: